Ερνάνι: «Το βραβείο ανήκει στην ομάδα»

Ερνάνι: «Το βραβείο ανήκει στην ομάδα»

Ο Ερνάνι παρέλαβε το βραβείο του MVP της 27ης αγωνιστικής και τόνισε πως αυτό ανήκει στην ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς και ότι έχει να δώσει πολλά περισσότερα.

Ερνάνι: «Το βραβείο ανήκει στην ομάδα»

MVP για την 27η αγωνιστική αναδείχτηκε ο Ερνάνι για την εμφάνισή του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και την Παρασκευή (1/4) παρέλαβε το βραβείο του. Τη βράβευση έκανε ο Σάββας Θεοδωρίδης, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο άσο. «Ο Ερνάνι είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Στις προπονήσεις είναι σε όλα συνεπής.

Είχε την ατυχία του τραυματισμού του. Τώρα έχει αρχίσει να συνέρχεται. Πιστεύω ότι έως τώρα έχει αποδώσει το 20% της πραγματικής του αξίας», είπε ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων». Από τη μεριά του, ο Ερνάντι τόνισε πως το εν λόγω βραβείο ανήκει στην ομάδα του Ολυμπιακού και ότι έχει πολλά περισσότερα να δώσει στη συνέχεια.

«Για εμένα είναι ένα πολύ σημαντικό βραβείο. Είναι ένα βραβείο που αρχικώς ανήκει στην ομάδα. Γιατί χωρίς τη βοήθεια από τους συμπαίκτες μου δε θα είχα καταφέρει τίποτα. Είναι ένα παιχνίδι που παίζεται με έντεκα παίκτες. Ευχαριστώ πάρα πολύ την ομάδα μου και της το αφιερώνω», δήλωσε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το ότι ο Θεοδωρίδης ανέφερε ότι έως τώρα έχουμε δει ένα μικρό ποσοστό των δυνατοτήτων του: «Συμφωνώ. Πιστεύω ότι έχω πολλά περισσότερα να δώσω. Αυτή τη στιγμή έχω αυτοπεποίθηση και δουλεύω καλά. Πιστεύω πως από αγώνα σε αγώνα θα δίνω περισσότερα».

Για τις φιλοδοξίες του για το υπόλοιπο της περιόδου: «Θέλω να πετύχω και άλλα γκολ»

Για τα όνειρά του για τη συνέχεια: «Να συνεχίσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ό,τι έρχεται».

Best of internet