Μοίρασαν χαμόγελα κι ελπίδα οι Ερυθρόλευκοι! (vid&pics)

Μοίρασαν χαμόγελα κι ελπίδα οι Ερυθρόλευκοι! (vid&pics)

Μοίρασαν χαμόγελα κι ελπίδα οι Ερυθρόλευκοι! (vid&pics)

Ο Ολυμπιακός παραμένει στο πλευρό των προσφύγων, με τους ποδοσφαιριστές να μοιράζουν χιλιάδες προϊόντα και να χαρίζουν χαμόγελα. 

Ο Ολυμπιακός στο πλευρό των προσφύγων με στόχο να προσφέρει χαμόγελα στους ανθρώπους που το έχουν τόσο ανάγκη! Ακόμα μια ημέρα, στην Πύλη Ε2, την «πέτρινη αποθήκη» και την Ε3 οι Ερυθρόλευκοι με επικεφαλής των Διευθύνοντα Σύμβουλο της Καραϊσκάκης ΑΕ, Βασίλη Βασιλειάδη και τους εθελοντές του Συλλόγου μοίρασαν προϊόντα που κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα μικρών και μεγάλων. Μετά τους Ρομπέρτο, Ντομίνγκεζ, Ερνάνι και Σεμπά, δίπλα στους πρόσφυγες βρέθηκαν άλλοι επτά ποδοσφαιριστές. Εκεί ήταν οι Φορτούνης, Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς, Καπίνο, Κασάμι, Μπουχαλάκης και Μαζουακού, ο τιμ μάνατζερ, Κυριάκος Δουρέκας, καθώς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς.

Οι Πειραιώτες μοίρασαν μπουφάν, φούτερ, πετσέτες, μπάλες, παπούτσια, σκούφους, εσώρουχα, σαπούνια, φρούτα. Αξίζει να σημειωθεί, πως περίπου 6.000 ήταν τα προϊόντα που μοιράστηκαν στα νεαρά προσφυγόπουλα, καθώς και τους γονείς τους. «Είμαστε στο 2016 κι αυτά τα πράγματα δυστυχώς συμβαίνουν ακόμα. Είμαι ευγνώμων που η ομάδα μου, Ο Ολυμπιακός, βοηθάει όλους αυτούς τους πρόσφυγες» τόνισε ο Κασάμι.

Θρύλος σημαίνει ελπίδα και χαμόγελο! / Legend means hope and happiness!

Best of internet