Δοκιμάζει τον... παλιόφιλο Άντι ο Παναιτωλικός!

Gazzetta team
Δοκιμάζει τον... παλιόφιλο Άντι ο Παναιτωλικός!

bet365

Ένας... φίλος από τα παλιά, ο Ντέιβιντ Άντι πήρε μέρος στην προπόνηση του Παναιτωλικού, καθώς δοκιμάζεται με προοπτική αν πείσει να επιστρέψει στο Αγρίνιο!

Ο Γκανέζος, αριστερός μπακ, ήταν μέλος (ως δανεικός από την Πόρτο) της ομάδας που αγωνίστηκε μετά από 34 χρόνια στην Ά εθνική. Αυτής της σεζόν 2011-12, η οποία όμως δεν κατάφερε να κερδίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Ο Άντι ήταν βασικός στις επιλογές των προπονητών του και είχε πετύχει κι ένα γκολ. Μετά από μια... περιπλάνηση σε Γκιμαράες και Μπέβερεν, είναι αρκετό καιρό χωρίς ομάδα.

Βρέθηκε στο Αγρίνιο, σε γνώριμα λημέρια και δοκιμάζεται από τον Γιάννη Ματζουράκη, αφού προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα το πρωί της Παρασκευής. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν θα υπάρξει επιστροφή του στο «κυανοκίτρινο» στρατόπεδο.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα