Καραμπετάκης: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη»

Απόστολος Παγώνης
Καραμπετάκης: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη»

bet365

Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Παπαδόπουλος, Νίκος Καραμπετάκης, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής (3/4) με τον Αστέρα Τρίπολης, στις απουσίες βασικών παικτών, αλλά και στο γεγονός ότι ο Ηρακλής απέχει από τις νίκες τις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο βοηθός προπονητής του Ηρακλή με δηλώσεις του στο επίσημο σαιτ της ΠΑΕ αρχικά μίλησε για το πως περιμένουν στον Γηραιό την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης λέγοντας τα εξής: «Δεν πρέπει να στεκόμαστε σε μία εμφάνιση ή ένα αποτέλεσμα, όποιο κι αν είναι αυτό, θετικό ή αρνητικό. Επιβάλλεται να συνεχίζεις, να προχωράς και φυσικά να βελτιώνεις τα λάθη και τις αδυναμίες σου. Το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είναι πολύ δύσκολο και σημαντικό για μας και θα πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο για να φτάσουμε στη νίκη. Στις προπονήσεις, διακρίνω μεγάλη διάθεση και θέληση απ’ όλα τα παιδιά και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο Ηρακλής ώστε να πάρει τους βαθμούς της νίκης είπε: «Όπως συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια και κυρίως σε παιχνίδια με ιδιαίτερη σημασία όπως αυτό, το βασικό είναι η τακτική που θα ακολουθήσουμε και στο ποιος μπορεί να επιβάλλει το ρυθμό του για να επικρατήσει του αντιπάλου. Εμείς έχουμε αναλύσει τον Αστέρα και γνωρίζουμε πολύ καλά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του ως ομάδα. Εννοείται ότι θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις όποιες αδυναμίες του και να χτυπήσουμε με τα «όπλα» που διαθέτουμε, ώστε να φτάσουμε πιο εύκολα στη νίκη».

Για τις απουσίες βασικών παικτών είπε: «Είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίζεις, γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν και οι τραυματισμοί ή οι τιμωρίες. Εντάξει, σίγουρα κι εμείς επηρεαζόμαστε, όμως θα πρέπει να κοιτάμε ποιούς παίκτες έχουμε διαθέσιμους, να δουλεύουμε σωστά με αυτούς και να δίνουμε όλες τις δυνάμεις μας για να κερδίζουμε. Αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή».

Για το γεγονός ότι ο Ηρακλής είναι χωρίς νίκη τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές είπε: «Δεν μας αρέσει να χάνουμε, ειδικά όταν λέγεσαι ΗΡΑΚΛΗΣ. Είναι κάτι που μας έχει πεισμώσει, και όπως είπατε, το κίνητρο για τη νίκη και τους βαθμούς θα είναι ακόμη μεγαλύτερο. Αν εξαιρέσουμε τις εκτός έδρας εμφανίσεις με Ατρόμητο και ΠΑΟ, όπου δεν παίξαμε καλά, πιστεύω ότι στις υπόλοιπες αξίζαμε κάτι καλύτερο. Έπρεπε να είχαμε πάρει περισσότερους βαθμούς. Δυστυχώς, δεν ήρθαν και τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε στα ματς που απέμειναν μέχρι το τέλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα