«Ευχαριστώ» του Ατρόμητου στον κόσμο για τον Κουτσούκη

«Ευχαριστώ» του Ατρόμητου στον κόσμο για τον Κουτσούκη

Gazzetta team
«Ευχαριστώ» του Ατρόμητου στον κόσμο για τον Κουτσούκη

bet365

Μεγάλο ευχαριστώ από τον Ατρόμητο για το κύμα αγάπης και συμπαράστασης από τον κόσμο του, στο κάλεσμα για βοήθεια στον Λεωνίδα Κουτσούκη...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ένα τεράστιο κύμα αγάπης και συμπαράστασης από φιλάθλους και σωματεία «αγκάλιασε» τον 19χρονο πρώην ποδοσφαιριστή των Τμημάτων Υποδομής της ομάδας μας Λεωνίδα Κουτσούκη ο οποίος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο στην Πάτρα.

Η έκκληση της ΠΑΕ Ατρόμητος για προσφορά αίματος βρήκε πάρα πολύ μεγάλη ανταπόκριση. Χιλιάδες συνάνθρωποι μας κινητοποιήθηκαν, δεκάδες συνάνθρωποι μας πρόσφεραν το αίμα τους υπέρ της αποκατάστασης της υγείας του Λεωνίδα.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θέλει να απευθύνει ένα πολύ «ευχαριστώ» σε όλους όσοι ανέδειξαν την αξία της ανθρώπινης ζωής, της προσφοράς και της αλληλεγγύης!

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί την ΠΑΕ Πανιώνιος και τα μέλη της που προθυμοποιήθηκαν να προσφέρουν αίμα από την πρώτη στιγμή αλλά και τις ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΕ Καλλονή και ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης που μέσα από τις επίσημες σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλαν το μήνυμα το ποδόσφαιρο μπορεί να μην έχει σύνορα και χρώματα!

Οι ανάγκες για φιάλες αίματος καλύφθηκαν και με το παραπάνω!.

Ο Λεωνίδας συνεχίζει να δίνει την «μάχη» του αλλά ξέρει ότι μας έχει δίπλα του και είμαστε σίγουροι ότι θα βγει νικητής!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα