Ζιντάν: «Απόψε κοιμάμαι ήρεμος... Αύριο θα το απολαύσω»

Κώστας Ζάλιαρης
Ζιντάν: «Απόψε κοιμάμαι ήρεμος... Αύριο θα το απολαύσω»

bet365

Πολύ ήπια προσέγγιση από τον Ζινεντίν Ζιντάν ενόψει του πρώτου του clasico με την ιδιότητα του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης! «Να... σταματήσουμε τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα κόντρα στη Μπαρτσελόνα» είπε, ενώ τόνισε πως ο Κροος θα παίξει κανονικά.

Ο Γάλλος τεχνικός της «βασίλισσας» προετοιμάζεται για το δικό του πρώτο ντέρμπι με τους «μπλαουγκράνα», αλλά προετοιμάζει και την ομάδα του για τη Σαββατιάτικη «μάχη» στο «Καμπ Νου».

Γνωρίζοντας πως τελικά ο Κροος δεν είχε κάτι σοβαρό όταν εγκατέλειψε την πρωινή προπόνηση και θα είναι διαθέσιμος ο ποδοσφαιριστής για το ματς στη Βαρκελώνη, ο Ζινεντίν Ζιντάν είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι να δείξουμε ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Τίποτα περισσότερο. Δεν σκεφτόμαστε ούτε την κορυφή ούτε τι μπορεί να γίνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Προς το παρόν υπάρχει μόνο αυτό το ματς, το οποίο θα είναι το πρώτο μου ντέρμπι ως προπονητής και θέλω να το απολαύσω.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Βαγιεκάνο - Χετάφε, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Θα δούμε ποιους θα διαλέξω για το ντέρμπι και ποιους για το Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα...

Δεν υπάρχει καμία διάθεση εκδίκησης για το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Δεν ήμουν εγώ τότε στον πάγκο και δεν έχω μιλήσει καθόλου στους παίκτες για ό,τι συνέβη τότε. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και ν' απολαύσουμε το ματς.

Εγώ θα κοιμηθώ ήρεμος σήμερα και αύριο θα παλέψουμε. Δεν θα είναι εύκολο ούτε για εμάς, ούτε για εκείνους. Θα προσπαθήσουμε ν' αλλάξουμε τα τελευταία αποτελέσματα και να πάρουμε τη νίκη».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα