ΠΑΟΚ: Ενας άλλος Μακ, ο… Mad Mak

ΠΑΟΚ: Ενας άλλος Μακ, ο… Mad Mak

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ενας άλλος Μακ, ο… Mad Mak

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσιάζει έναν άλλον Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός σε μια διαφορετική προσέγγιση μέσα από το επίσημο περιοδικό της ομάδας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γράφει γύρω από τη θεματολογία του 3ου τεύχους του Toumba Magazine.

«Διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του. Ως πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, τέταρτος καλύτερος Σλοβάκος ποδοσφαιριστής και πατέρας ενός δεύτερου αγοριού.

Σ’ αυτό το σκηνικό, όμως, υπάρχει μια ανορθογραφία. Η στιγμή που ένας ήσυχος παίκτης που δεν του αρέσει να μάχεται, βγαίνει εκτός εαυτού για πρώτη φορά στα 18 χρόνια που παίζει ποδόσφαιρο. Και γίνεται ο Mad Mak.

Ο Ρόμπερτ Μακ είναι το πρόσωπο του τρίτου τεύχους του Toumba Magazine. Σε μια μεγάλη συνέντευξη μιλά για ό,τι συνέβη στο ματς με τον Ολυμπιακό, την αντίδρασή του, το μέλλον του και απαντά στην αγωνιστική κριτική που του κάνει η σύζυγός του.

Από προσκήνιο περνάμε στο παρασκήνιο και φωτίζουμε ανθρώπους και ιστορίες μακριά από το star system. Με πρώτον και καλύτερο τον Γιαννάκη. Τον πιο αγνό φίλαθλο της ομάδας που η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι πριν καν σταθεί στα πόδια του.

Ένα παιδί που ζει για τον ΠΑΟΚ. Αν και καθηλωμένος στο ειδικό καρότσι, ο Γιαννάκης ξέρει να νικά τις πιθανότητες, ν’ αψηφά τη λογική. Με τη δύναμη της ψυχής. Με την συγκλονιστική βοήθεια και στήριξη των γονιών του. Με την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ. Γιατί αυτό είναι ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια, το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ σας γνωρίζει σε ένα ιδιαίτερο Photo Story τους ανθρώπους που συμπληρώνουν το παζλ του ποδοσφαιρικού τμήματος δίχως να φαίνονται πουθενά. Τον γιατρό, τους φυσικοθεραπευτές, τους φροντιστές που σας βάζουν μέσα στ’ αποδυτήρια και σας διηγούνται ανέκδοτες ιστορίες από τα χρόνια που βρίσκονται στην ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα