Με γιατρό του Ολυμπιακού η επέμβαση Τζανδάρη

Δημήτρης Τομαράς
Με γιατρό του Ολυμπιακού η επέμβαση Τζανδάρη

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα μεριμνήσει για την επέμβαση του Φάνη Τζανδάρη καθώς και για την αποκατάστασή του.
Από την στιγμή που αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του δεν γινόταν να μην ασχοληθεί. Έτσι από την στιγμή που ο Φάνης Τζανδάρης έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και έξω μηνίσκου αποφασίστηκε να τον αναλάβει εξ ολοκλήρου ο Ολυμπιακός. Μάλιστα ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, επρόκειτο να ερχόταν σε επαφή με το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών (σ.σ. από τους οποίους πήγε δανεικός στην ομάδα της Νέας Σμύρνης) για το ποιος θα κάνει την επέμβαση.
Ο Ολυμπιακός προτίθεται να αναλάβει εκτός από την επέμβασή του και την αποκατάστασή του. Άλλωστε είναι σαφές πως στο Λιμάνι δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και ειδικά όταν έχει να κάνει με τόσο σοβαρούς τραυματισμούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα