«Η 'παρέα' που ταλαιπωρεί το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο»

«Η 'παρέα' που ταλαιπωρεί το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο»

«Η 'παρέα' που ταλαιπωρεί το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο»

Η αντιπολίτευση της τωρινής διοίκησης της ΕΠΣ Κυκλάδων εξέδωσε μία ανακοίνωση άκρως καυστική και επιθετική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Περιμένουμε μία απάντηση από τον κ. Φρέρη. Την Κυριακή και αφού περάσαμε έναν μήνα περίπου εσωτερικής διαμάχης και καταγγελιών από τα σωματεία εναντίον της έκπτωτης διοίκησης της ΕΠΣΚ, συνεδρίασε η 'παρέα' που συνεχίζει να ταλαιπωρεί το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο αφού με το ''έτσι θέλω'' δεν προβαίνει σε εκλογές με βάσει το καταστατικό της.

 
Συνεχίζουν να μοιράζουν θέσεις... πανηγυρίζοντας!!! Ένα είναι σίγουρο και το νεότερο που βγήκε από την συνάντηση της Κυριακής... Εκτός του ότι κάποιοι συνδύασαν και κάποια άλλη εκδήλωση...
 
Έκανε την εμφάνιση του και ο απών σε όλες τις προηγούμενες συνεδριάσεις κ. Δοκιμάκης... Όπως καταλαβαίνετε, αγαπητοί μας φίλοι, τώρα αρχίζει να λειτουργεί η διοίκηση!!!
 
Εμείς ρωτάμε τον κ. Φρέρη... Τελικά υπάρχει καταστατικό ναι ή όχι και μέχρι πότε θα το παραβιάζετε; Ο δε κ. Δοκιμάκης ουκ ολίγες φορές διατυμπάνιζε ότι ο ίδιος έφυγε από την ΕΠΣΚ, τελικά συνεχίζεται το λέμε ξελέμε!!!
 
Ποιος όμως ωφελείται από αυτήν την κατάσταση; Πάντως σίγουρα όχι το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Υπαρχει και κάτι 'θετικό' από την χθεσινή συνάντηση... Ο κ. Φρέρης πρόσθεσε ένα ακόμη επικοινωνιακό μέσο με το μέρος του... Όχι ότι δεν το είχε... Τώρα φανταζόμαστε θα είναι περισσότερο 'αντικειμενικό'.
 
Δυστυχώς φίλοι μας ο 'αργός θάνατος' του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου συνεχίζεται! Θα τους αφήσουμε για να δούμε το τέλος; Εμείς ως συνδυασμός όχι! Δεν είναι μακριά η μέρα που η έκπτωτη διοίκηση θα 'πέσει' και θα λογοδοτήσει για όλα!!!
 
Και μετά όλα αυτά ήρθε η παραίτηση και η επιστολή 'καταπέλτης' του πρώην α' αντιπροέδρου και στενού συνεργάτη του κ. Φρέρη, που μας δικαιώνει. Δεν χαιρόμαστε γι αυτό. Ανησυχούμε και προβληματιζόμαστε περισσότερο από πριν. Τελικά τι γίνεται; Εάν συμβαίνουν αυτά που καταγγέλλει ο κ. Φουτάκογλου (μέχρι στιγμής δεν τα αρνήθηκε η πλευρά Φρέρη) τι μηνύματα στέλνουμε στα νέα παιδιά και για ποιο πρωτάθλημα μιλούμε;
 
Περιμένουμε, τουλάχιστον, μια απάντηση από τον κ. Φρέρη. Υπάρχει τελικά στημένος αγώνας; Αν ναι ποιος; Μήπως υπάρχουν και άλλοι; Υπήρξαν παρεμβάσεις από πλευράς Φρέρη στις επιτροπές της ΕΠΣ; ΑΝ ΝΑΙ σε ποιες και για ποια θέματα;
 
Θα θέλαμε να μάθουμε εμείς και ο φίλαθλος κόσμος την αλήθεια! Την αλήθεια όμως ΟΧΙ άλλα ψέματα! Χορτάσαμε! Εμείς για άλλη μια φορά καλούμε τον κ. Φρέρη και τους συμβούλους του να κατανοήσουν που οδηγούν το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο! Επίσης θα θέλαμε την κρισιμότητα της κατάστασης να αντιληφθούν και τα μέλη μας (τα σωματεία)! Κανένας δεν δικαιούται να σιωπά, αν πραγματικά μας ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Ο καθένας μας θα φέρει την δική του ευθύνη για ότι συμβεί στο ποδόσφαιρο των Κυκλάδων.
 
Όλοι μαζί πρέπει να αντιμετωπίσουμε την καταστροφική και βλαπτική συμπεριφορά της 'παρέας' του κ. Φρέρη!!! Κλείνουμε με μια παράκληση. Ζούμε όλοι στον ίδιο τόπο και γνωριζόμαστε!!! Ας φροντίσουμε, τουλάχιστον, να κρατήσουμε την αξιοπρέπειά μας όσο γίνεται περισσότερο. Μακριά από προσωπικά συμφέροντα...
 
Ώρα ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο»

Best of internet