Κοντονής: «Ούτε βήμα πίσω»! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Κοντονής: «Ούτε βήμα πίσω»! (vids)

bet365

Ο Σταύρος Κοντονής κι από την Θεσσαλονίκη έστειλε το... μήνυμα της μετωπικής στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως είναι εντολή Τσίπρα το «τέλος στην διαφθορά»!

Ο κ. Κοντονής με την ιδιότητα του Υφυπουργού Αθλητισμού έκανε τα εγκαίνια στην έκθεση Sportexpo που γίνεται στην Θεσσαλονίκη στον χώρο της ΔΕΘ. Σχετικά με το επίμαχο ζήτημα ο κ. Κοντονής όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα τελευταία γεγονότα ανέφερε: «Η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω! Σε θέματα ηθικής είμαστε αμετακίνητοι... Είναι πιθανό η ΕΠΟ αν δεν αλλάξει στάση τις επόμενες ημέρες να αποβληθεί από όλες τις διεθνείς διοργανώσεις. Χρέος της ελληνικής κυβέρνησης είναι πως εάν συμβεί κάτι τέτοιο, το οποίο δεν επιδιώκει, θα κάνει αυτά που πρέπει άμεσα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να αποκατασταθεί το κύρος της ΕΠΟ κι η αξιοπιστία της στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών. Είναι εντολή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να μπει τέλος στην διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο»!

Επίσης είπε για:

Την ΕΠΟ: Θέλω να τονίσω για τα πυκνά μαύρα σύννεφα που μαζεύονται πάνω από τον ελληνικό αθλητισμό πως, εάν η ΕΠΟ δεν πάρει άμεσα, τώρα, εκείνα τα μέτρα που θα πιστοποιούν ότι το καθεστώς της αδιαφάνειας, της διαφθοράς, της αναξιοπιστίας και της καχυποψίας θα λάβει τέλος, τότε είναι πολύ πιθανό, τις επόμενες μέρες, η ΕΠΟ να αποβληθεί από τις διεθνείς Ομοσπονδίες.

Το εάν η φίλαθλη κοινή γνώμη είναι σύμμαχός του σε αυτήν την προσπάθεια: Εγώ πιστεύω ακράδαντα πως η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού θέλει σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής κι οικονομικής ζωής να δοθεί ένα τέλος στο καθεστώς της αδιαφάνειας, της διαπλοκής και στο καθεστώς που οδήγησε τη χώρα μας στα μνημόνια και στη φτωχοποίηση της κοινωνίας. Αυτό είναι απαίτηση της κοινωνίας κι είδατε την αποφασιστικότητα του Πρωθυπουργού στη συζήτηση στη βουλή, πως τοποθετήθηκε για αυτά τα ζητήματα και τι αποφασιστικότητα επιδεικνύει η κυβέρνηση για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες.
Την συνάντηση των «τεσσάρων»: Γνωρίζετε από που προέκυψε ένα ζήτημα για να μην πραγματοποιηθεί. Από εκεί και πέρα εμείς θα κάνουμε ό,τι δυνατόν για να υπάρχει κατά πρώτο και κύριο λόγο συναίνεση και συνεννόηση, διότι αυτό είναι το πρώτο στάδιο. Αν δεν υπάρχουν αυτά τα απαιτούμενα, τότε θα προχωρήσουμε σε διαφορετικές ρυθμίσεις.
 

Τελευταία Νέα