«Ο στόχος της παρουσίας μας δεν επετεύχθη αλλά...»

Δημήτρης Τομαράς
«Ο στόχος της παρουσίας μας δεν επετεύχθη αλλά...»

bet365

O επικεφαλής των FIFA / UEFA παραδίδει την αναφορά του την Παρασκευή 1η Απριλίου και το Gazzetta.gr αποκαλύπτει το τι θα αναφέρει σε αυτήν.

Από τον Κύπριο αξιωματούχο Κώστα Κουτσοκούμνη περιμένουν σε FIFA / UEFA και την έγγραφη αναφορά για τα όσα συνέβησαν στην επαφή με τον Κοντονή. Αν και αυτή είναι ήδη έτοιμη θα παραδοθεί αύριο Παρασκευή διότι τότε εκπνέει η προθεσμία.

Όχι πως μέχρι αύριο θα έχει αλλάξει γνώμη ο Σταύρος Κοντονής αλλά ο επικεφαλής των αντιπροσωπειών των FIFA / UEFA στην Αθήνα θέλει να είναι τυπικός και να δώσει λίγο χρόνο ακόμα. Πέραν του αιτήματος για πίστωση χρόνου της τάξεως των 7 - 10 ημερών, που υπάρχει σιγουριά πως θα δοθεί υπάρχουν και άλλα που θα τονίζονται στην αναφορά. Ο στόχος είναι το 10ημερο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta.gr αυτό που θα επισημαίνεται είναι πως «ο στόχος της παρουσίας μας δεν επετεύχθη αλλά πρέπει ως FIFA να δώσουμε μία τελευταία ευκαιρία στο ελληνικό ποδόσφαιρο». Ακόμα θα τεθεί εκτός από το ζήτημα του Κυπέλλου η νομοθεσία του 2015 και του 2016 που επηρεάζει τα της ΕΠΟ και του ποδοσφαίρου και ακόμα και η προσπάθεια για αλλαγή του συστήματος εκλογών από την Κυβέρνηση.

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει προβλήματα, που με την σωστή συνεργασία των FIFA / UEFA και ΕΠΟ αλλά και την αρωγή της Πολιτείας μπορούν να λυθούν. Όχι όμως με την παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο και όχι με την λογική πως δεν θα γίνει το Κύπελλο. Η Ελλάδα δεν πρέπει να τεθεί εκτός FIFA. Αυτό θα είναι καταστροφικό. Όποιος στην Ελλάδα νομίζει πως το GREXIT ισοδυναμεί με λύση να είναι βέβαιοι πως το GREXIT είναι καταστροφή!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα νεκρώσει τελείως και θα εξαφανιστεί από τον παγκόσμιο χάρτη. Και ο κ. Υπουργός και όσοι εμπλέκονται με τον χώρο πρέπει να το καταλάβουν πολύ καλά αυτό. Ας μας έδινε πίσω το Κύπελλο ο κ. Υπουργός και μέσα σε διάστημα 5 - 6 μηνών εμείς με ειδικές επιτροπές θα τα διορθώσουμε όλα. Μπορούν να φτιαχτούν τα προβλήματα με καλή θέληση και πίστη αλλά όχι με παρεμβάσεις και πλήρη προσπάθεια απόλυτου ελέγχου του ποδοσφαίρου από την Πολιτεία. Δεν λειτουργούν έτσι οι FIFA και UEFA», ήταν η συμπερασματική τοποθέτηση των εκπροσώπων των FIFA / UEFA που ήρθαν στην Αθήνα για την συζήτηση με τον Σταύρο Κοντονή. Φαίνεται πάντως πως τελική απόφαση για την τύχη του ελληνικού ποδοσφαίρου πάει για το διάστημα 9 - 11 Απριλίου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα