Εκπαιδευτικό σεμινάριο στους προπονητές της σχολής Σικάγο

Εκπαιδευτικό σεμινάριο στους προπονητές της σχολής Σικάγο

Εκπαιδευτικό σεμινάριο στους προπονητές της σχολής Σικάγο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός φρόντισε ώστε να υπάρχει επιμόρφωση από τους προπονητές της Ακαδημίας προς τους τεχνικούς της σχολής του Σικάγο.

Ημέρα εκπαίδευσης ήταν η Πέμπτη για τους προπονητές της σχολής του Ολυμπιακού στο Σικάγο. Το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας του Ολυμπιακού υπό την επίβλεψη του διευθυντή κ. Θόδωρου Ελευθεριάδη ανέλαβε την επιμόρφωση των προπονητών της σχολής σε όλα τα επίπεδα. 
 
Ο τεχνικός της Κ-20 κ. Βούζας μαζί με τον τεχνικό της Κ-17 κ. Μαυρογενίδη ανέλυσαν στους προπονητές της σχολής πολλά συστήματα και παραλλαγές που χρησιμοποιούν οι ομάδες της Ακαδημίας δίνοντας έμφαση τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Παράλληλα έδειξαν video από τους αγώνες του Ολυμπιακού στο UEFA Youth League και εξήγησαν στην πράξη τον τρόπο που παίζει η ομάδα Νέων. 
 
Ο γυμναστής της Κ-20 κ. Ρωσίδης ανέλυσε θέματα σχετικά με τον ρόλο της φυσικής κατάστασης στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δείχνοντας και video ενώ στη συνέχεια ο επικεφαλής των προπονητών τερματοφυλάκων κ. Στρακόσια μίλησε  θεωρητικά αλλά και με παραδείγματα για την δύσκολη θέση του τερματοφύλακα. Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με την αναλύτρια της Ακαδημίας κα Φαλίδα να εξηγεί τον τρόπο δουλειάς πάνω στο κομμάτι της ανάλυσης και την προετοιμασία των ομάδων για τους αγώνες. Επίσης αναλύθηκαν πολλές φάσεις από το φιλικό της σχολής Σικάγο με την Κ-16 της Ακαδημίας και εντοπίστηκαν τα σωστά και τα λάθη των παικτών της σχολής.

Best of internet