To «ευχαριστώ» της ΑΕΚ σε Σκουρλέτη!

To «ευχαριστώ» της ΑΕΚ σε Σκουρλέτη!

Γιώργος Τσακίρης
To «ευχαριστώ» της ΑΕΚ σε Σκουρλέτη!

bet365

Με ανακοίνωσή της (και) η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρεται στην υπογραφή της Μ.Π.Ε. για το γήπεδο από τον Σκουρλέτη και φυσικά επιβεβαιώνει την αποκλειστικότητα του gazzetta.gr.

Λίγα λεπτά μετά τη μία (μόλις τέσσερα για την ακρίβεια) ενημερωθήκατε από το gazzetta.gr για την υπογραφή του Πάνου Σκουρλέτη και την έγκριση της Μ.Π.Ε. για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ.

Ακολούθησε δήλωση επιβεβαίωση της αποκλειστικότητας από τον ίδιο τον Υπουργό και τώρα ήταν η σεριά της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ να ενημερώσει τον κόσμο της σχετικά με την πιο σημαντική είδηση για το θέμα του νέου της «σπιτιού» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η ΠΑΕ και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, η «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» και κυρίως οι φίλαθλοι της ομάδας μας ευχαριστούν δημόσια τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη για την υπογραφή του στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ελπίζουμε πλέον βάσιμα ότι σε πολύ λίγο θα έχουμε στα χέρια μας και την οικοδομική άδεια για το μεγάλο έργο, που περιμένει με ανείπωτη προσδοκία ο κόσμος της ΑΕΚ. Το όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα!».

 

Τελευταία Νέα