Ξεκίνησε η συνάντηση Νο2 των μικρών (pics)

Ξεκίνησε η συνάντηση Νο2 των μικρών (pics)

bet365

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16.20 η νέα συνάντηση των... μικρών της Super League. Τράκαρε και άργησε ο Καρυπίδης! Το Gazzetta.gr δίνει το παρών στην συνάντηση στα γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ.
Η πρωτοβουλία του Πανόπουλου έχει και συνέχεια. Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη η συνάντηση Νο2 των μικρών ομάδων. Σε αυτήν μετέχουν πέραν του ισχυρού άνδρα της Ξάνθης ο Σπανός από Ατρόμητο, ο Κωστούλας από Παναιτωλικό (που δεν ήταν την πρώτη φορά), ο Μποροβήλος από τον Αστέρα, ο Δάρας από τον Πανιώνιο, ο Μαθιουλάκης από τον Πλατανιά, ο Χριστοβασίλης από τον ΠΑΣ, από τον Λεβαδειακό ο Νίκενας και από την Καλλονή ο Μιχαλάκης.
Επίσης ο Καραολάνης από τον Πανθρανικό. Με καθυστέρηση μπήκε στην συνάντηση ο Καρυπίδης εκ μέρους της Βέροιας καθώς τράκαρε! Κατά τα άλλα το Gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο για την επικείμενη παρουσία των Κωστούλα και Καρυπίδη. Τελικώς μόνο ο Ηρακλής δεν προσήλθε στην συνάντηση, κάτι που είχε γίνει και στην πρώτη επαφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα