Εσπευσμένα στη Μοζαμβίκη ο Κλέσιο

Gazzetta team
Εσπευσμένα στη Μοζαμβίκη ο Κλέσιο

bet365

Στην πατρίδα του την Μοζαμβίκη επέστρεψε εσπευσμένα ο Κλέσιο, προκειμένου να βρεθεί δίπλα στον πατέρα του που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Δεν πρόλαβε να επιστρέψει από την Μοζαμβίκη όπου είχε βρεθεί προκειμένου να αγωνιστεί σε δύο ματς με την Εθνική ομάδας της χώρας του και ο Κλέσιο έφυγε και πάλι. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού μόλις ήρθε στην Ελλάδα και το Αγρίνιο ενημερώθηκε πως ο πατέρας του μπήκε στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Θα καταφέρει ο Παναιτωλικός να φύγει με το τρίποντο από το Περιστέρι; Σε απόδοση 5.25 στην Sportingbet η νίκη της αγρινιώτικης ομάδας.

Οι Αγρινιώτες του επισήμαναν πως μπορεί να κάνει ότι θέλει και αυτός αποφάσισε να επιστρέψει και να βρεθεί δίπλα στον πατέρα του και συνολικά την οικογένειά του που περνάει δύσκολες ώρες. Ως εκ τούτου ο Κλέσιο δεν υπολογίζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα