Σκληραίνουν την στάση τους οι FIFA / UEFA!

Δημήτρης Τομαράς
Σκληραίνουν την στάση τους οι FIFA / UEFA!

bet365

Οι FIFA / UEFA ετοιμάζονται να στείλουν νέα αποστολή στην Αθήνα για την 2η συνάντηση με τον Κοντονή αλλά και να σκληρύνουν την στάση τους εάν δεν αλλάξει γνώμη ο Υπουργός.
Η αναφορά του Κώστα Κουτσοκούμνη για πίστωση χρόνου και τα όσα έγιναν στην Αθήνα (σ.σ. στην κουβέντα με τον Υπουργό Αθλητισμού) είναι ήδη έτοιμη για να πάει σε FIFA και UEFA. Οι δύο διεθνείς Ομοσπονδίες πρόκειται να στείλουν νέα αντιπροσωπεία στην ελληνική πρωτεύουσα το προσεχές διάστημα και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr θα σκληρύνουν την στάση τους μέχρι εκεί που δεν θα πηγαίνει άλλο. Σε FIFA και UEFA αυτό που έχουν εισπράξει και αντιληφθεί από την Κυβέρνηση είναι πως η αναφορά στη βία είναι προσχηματική και ότι το... ζήτημα είναι ο έλεγχος του ποδοσφαίρου και των προσώπων του.
Είναι της άποψης πως αυτά που ζητούσε ο Υφυπουργός δεν έχουν σε τίποτε να κάνουν με τη βία. Το αίτημα για αλλαγή στην ΚΕΔ για παράδειγμα ήταν μία ευθεία ανάμειξη στην αυτοδιοίκηση και μάλιστα μπροστά στα μάτια τους. Όπως και το αίτημα για αλλαγές προσώπων σε όλα τα επίπεδα στην ΕΠΟ. Υπάρχει βέβαια η εκτίμηση από πλευράς ΕΠΟ και Γιώργου Γκιρτζίκη πως ο Σταύρος Κοντονής θα πάρει πίσω την απόφασή του και θα αρχίσει ξανά το Κύπελλο.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα