Καρεμπέ: «Μόνο με επιδημία σταματά την Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης»

Καρεμπέ: «Μόνο με επιδημία σταματά την Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης»

Καρεμπέ: «Μόνο με επιδημία σταματά την Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης»

Χωρίς να... μασήσει τα λόγια του, ο Κριστιάν Καρεμπέ τόνισε ότι είναι αδύνατο να πιάσει την Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι το clasico είναι μια άλλη... ιστορία.

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, ο Κριστιάν Καρεμπέ θέλησε να αναδείξει τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα.

Ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που έχει κατακτήσει τα πάντα με την Ρεάλ Μαδρίτης αφού ξεκαθάρισε πως:

«Είναι αδύνατον για την Ρεάλ Μαδρίτης να σταματήσει την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα», συμπλήρωσε στο «goal.com»: «ίσως να είχαν μια ευκαιρΊα μόνο αν υπήρχε μια επιδημία στην Μπαρτσελόνα» και συνέχισε: 

Το ισπανικό clasico πλησιάζει και η Mybet προσφέρει σε απόδοση 1.62 τη νίκη της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

«Όπως έχουν τα πράγματα είναι αδύνατο για την Ρεάλ να πιάσει την Μπαρτσελόνα. Είναι τόσο μακριά. Παίζουν πολύ καλά στην Μπαρτσελόνα και έχουν μπροστά αυτούς τους τρεις που παίζουν μεταξύ τους σα να είναι αδέρφια. Κανείς δεν σταματά την Μπαρτσελόνα.

Παρόλα αυτά το clasico αποτελεί θέμα τιμής. Εχει να κάνει με το ποιος είσαι και το τι αντιπροσωπεύει ο σύλλογός σου. Η Μπαρτσελόνα είναι μπροστά στο πρωτάθλημα άνετα, αλλά αυτό είναι ένα ξεχωριστό ματς και όλα έχουν να κάνουν με την τιμή».

Best of internet