Ινφαντίνο και άλλοι αστέρες στο αντίο του Ρεκόμπα (pics & vid)

Ινφαντίνο και άλλοι αστέρες στο αντίο του Ρεκόμπα (pics & vid)

bet365

O Άλβαρο Ρεκόμπα λέει απόψε το βράδυ «αντίο» στο ποδόσφαιρο. Υψηλότατοι προσκεκλημένοι στο Μοντεβιδέο τιμούν τον «El Chino».

Στο Central Park του Μοντεβιδέο θα είναι από τον Τζιάνι Ινφαντίνο, πρόεδρο της FIFA, μέχρι και παίκτες – θρύλοι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. «Ερχονται πολλοί άνθρωποι. Φίλοι μου. Ο Ζαμοράνο, ο Ζανέτι, ο Βιέρι, ο Ρικέλμε, ο Βερόν και άλλοι θα είναι εδώ», λέει ο Ρεκόμπα, που το απόγευμα της Τρίτης συναντήθηκε στο «Centenario» με τον πρώην πρόεδρο της Ουρουγουάης, Χοσέ «Πέπε» Μουχίκα, τον Τζιάνι Ινφαντίνο, τον Φερνάντο Ιέρο και τον Ζιλμπέρτο Σϊλβα, που ήδη ήταν στην πρωτεύουσα της Ουρουγουάης.

Στο Μοντεβιδέο βρίσκεται και ο Έλληνας μάνατζερ του, Δημήτρης Καγιόγλου, ο άνθρωπος που έφερε τον «Chino» στον Πανιώνιο τον Σεπτέμβριο του 2008, με την εταιρία PROMSPORTS Marketing να έχει αναλάβει ένα κομμάτι του αποψινού φιλικού.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που μίλησαν για τον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή είναι και ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος έστειλε μέσω βίντεο της ευχές του στον Ρεκόμπα.

¡Gracias Luis!

Gracias Luis Suarez sos una bestia! Mil gracias por el saludo! Suerte esta noche, con todo amigo.#LeyendaNacional Hattrick Agencia

Δημοσιεύτηκε από Álvaro Recoba στις Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016
 

Τελευταία Νέα