Αναστόπουλος: «Γι' αυτό δεν πήγα στον Ολυμπιακό το 2004» (vid)

Gazzetta team
Αναστόπουλος: «Γι' αυτό δεν πήγα στον Ολυμπιακό το 2004» (vid)

bet365

Ο Νίκος Αναστόπουλος, βρέθηκε στην εκπομπή «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, και μίλησε για όλους και για όλα, αποκαλύπτοντας και τον λόγο που δεν πήγε στον Ολυμπιακό το 2004.

Απολαυστικός όπως πάντα, ήταν ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο τεχνικός του Άρη, βρέθηκε στην εκπομπή «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, όπου μίλησε για τους λόγους που δεν πήγε στον Ολυμπιακό το 2004, την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το Καραϊσκάκη, αλλά και τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το 2004 κι ενώ απέμεναν μόλις 7 αγώνες, με πήρε με παρέμβαση του Σάββα Θεοδωρίδη τηλέφωνο ο κ. Κόκκαλης. Ήμουν τότε στην Κέρκυρα και μου είπε ‘έλα στον Ολυμπιακό’. Ήμουν έτοιμος να πάω, αλλά ήθελαν να μείνω μέχρι το τέλος της χρονιάς και μετά να φύγω. Εγώ είπα πως δεν ήθελα καν συμβόλαιο, αλλά ζήτησα ακόμη κι αν έχανα το πρωτάθλημα να μείνω, να φτιάξω την ομάδα που τότε θα έμπαινε στο νέο Καραϊσκάκη κι αν δεν τους έκανα, θα έφευγα μόνος μου. Εκεί χάλασε το πράγμα, γιατί ήθελαν να πάρουν ξένο προπονητή», τόνισε.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Πλάκα κάνουμε τώρα; Ο Ολυμπιακός παίρνει τα τελευταία τουλάχιστον τρία χρόνια το πρωτάθλημα από το Φλεβάρη. Όταν έχεις καλούς παίκτες, θα έχεις καλή ομάδα. Όταν έχεις μέτριους παίκτες, θα έχει μέτρια ομάδα. Ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, που είναι μεγάλα σωματεία, καλό θα είναι να αποκτήσουν καλούς παίκτες και να μη γκρινιάζουν».

Για το αν του λείπει να ξεσηκώνει το «Καραϊσκάκη»: «Ποιος δεν θα το ήθελε; Όμως κάποια πράγματα δεν μπορούν να γίνουν κι έτσι δεν το σκέφτομαι. Από τη στιγμή που αποφάσισα να σταματήσω και να γίνω προπονητής, σκότωσα τον ποδοσφαιριστή μέσα μου», απάντησε.

Για συγκεκριμένους παίκτες: «Ο Ιντέγε είναι παικταράς. Αν έκανε και καλό κοντρόλ, θα έπαιζε στη Ρεάλ. Μου αρέσει και ο Μήτρογλου, πριν πάει στη Φούλαμ ήταν πολύ καλός. Μετά έφυγε για τα λεφτά και έπεσε, αλλά τώρα ξαναβρίσκει τον εαυτό του. Ο Φορτούνης είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά έχει πολύ αγαθό ύφος, θα πρέπει να γίνει λίγο πιο τσαμπουκάς και αλήτης».

Γιατί δεν αναγνωρίζει τον Ομπράντοβιτς ως κορυφαίο προπονητή: «Τα 'χει πάρει όλα με παιχταράδες. Για να δούμε στη Φενέρ θα το πάρει φέτος; Πέρσι πήγε ημιτελικά και χαιρέτησε νωρίς. Το έχει πάρει με την Μπανταλόνα. Κοιμήθηκε ο Θεός και το πήρε, δεν μπορούσε να πάει η Ρεάλ τότε και πήγε με τύχη η Μπανταλόνα. Για να δούμε με την Φενέρ θα το πάρει; Στον Παναθηναϊκό είχε Σπανούλη, Διαμαντίδη, Μπατίστ, Τσαρτσαρή. Παιχταράδες».

Για το αν θα προκριθεί ο Ολυμπιακός: «Πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Δύσκολο ματς με την Χίμικι, οι πιθανότητες είναι 50-50».

Για τον Άρη: «Σε χρόνο από τώρα θα λέμε πως ο Άρης θα είναι στη Super League. Λείπει πολύ αυτή η ομάδα από τη μεγάλη κατηγορία», τόνισε, αλλά δεν έκρυψε την πικρία του για την αντιμετώπιση που έχει στα πολλά γήπεδα. «Έχω φάει τόσο βρίσιμο, όσο δεν έχω φάει σαν ποδοσφαιριστής, από τον κάθε χωριάτη που τρώει ξύλο από τη γυναίκα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα