Kακά: «Περισσότερο σεβασμό στον Ρονάλντο...»

Kακά: «Περισσότερο σεβασμό στον Ρονάλντο...»

Gazzetta team
Kακά: «Περισσότερο σεβασμό στον Ρονάλντο...»

bet365

Υπερβολικές χαρακτήρισε τις κατά καιρούς αποδοκιμασίες των φίλων της Ρεάλ προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Κακά, επισημαίνοντας πως οι οπαδοί της «Βασίλισσας» πρέπει να δείξουν μεγαλύτερο σεβασμό στην προσφορά του στον σύλλογο.

Με αφορμή το επερχόμενο Clasico ο Κακά μίλησε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Cope και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Κριστιάνο Ρονάλντο, χαρακτηρίζοντας υπερβολικές, αλλά και άδικες τις κατά καιρούς αποδοκιμασίες που έχει ακούσει ο Πορτογάλος στο Bernabeu.

«Ο Κριστιάνο είναι ένας φοβερός παίκτης και δεν αναφέρομαι μόνο στην ποιότητά του, αλλά και στην συνολική προσφορά του στη Ρεάλ Μαδρίτης», ανέφερε αρχικά ο Βραζιλιάνος και συνέχισε:

«Θα ήθελα οι οπαδοί να δείξουν περισσότερο σεβασμό για όσα έχει πετύχει για το club. Είναι άδικο να τον «γιουχάρουν». Νομίζω ότι οι οπαδοί της Ρεάλ είναι πάντα λίγο πιο αυστηροί απ' όσο θα έπρεπε με τους ποδοσφαιριστές. Το γνωρίζει αυτό κάποιος πριν αποφασίσει να έρθει στη Μαδρίτη. Δεν είναι μόνο ο Κριστιάνο. Έχει συμβεί και με τον Ζιντάν, τον Ραούλ και τον Κασίγιας. Συμβαίνει πάντα. Θα ήθελα όμως να δω μεγαλύτερη εκτίμηση στην προσφορά του».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα