Παίρνει Ναζλίδη και πάει για... μεγάλο μπαμ ο Άρης!

Παίρνει Ναζλίδη και πάει για... μεγάλο μπαμ ο Άρης!

bet365

Μία... ανάσα από τον Άρη βρίσκεται ο Θωμάς Ναζλίδης, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, με τους «κίτρινους» να ψάχνουν και τουλάχιστον μία μεταγραφική «βόμβα» ενόψει της νέας σεζόν.

Το μεταγραφικό πλάνο του Άρη για την νέα σεζόν, έχει ήδη ξεκινήσει και οι πρώτοι παίκτες, είναι θέμα χρόνου για να ολοκληρώσουν την μεταγραφή τους στους «κίτρινους». Άλλωστε, μόλις ένας βαθμός χρειάζεται για να κλειδώσει και μαθηματικά την άνοδο ο σύλλογος, που μετά από δύο χρόνια επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ένας από τους πρώτους παίκτες που, όχι απλά απασχολεί, αλλά είναι πολύ κοντά στον Άρη, είναι ο Θωμάς Ναζλίδης.

Ο επιθετικός της Βέροιας, που ποτέ δεν έκρυψε τα «κίτρινα» συναισθήματά του, δεσμεύεται, μεν, με συμβόλαιο έως το 2017 με την «Βασίλισσα του Βορρά», όμως αυτό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο. Όχι, τουλάχιστον, αν αυτός που θα αναλάβει την τύχη της νεοσύστατης ΠΑΕ - αυτή τη στιγμή έχει ρόλο… χορηγού, αφού δεν είναι σε επαγγελματικό πρωτάθλημα ο σύλλογος - είναι ο Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή και ιδιοκτήτης της ομάδας από την Ημαθία.

Αν όλα πάνε βάση προγράμματος, λοιπόν, ο Ναζλίδης θα φορέσει την φανέλα του Άρη, εκπληρώνοντας, έτσι, ένα όνειρό του, αφού έχει πολλάκις δηλώσει οπαδός των «κιτρίνων». Έτσι, σε συνδυασμό με την καλή σχέση που έχει ο παίκτης με την διοίκηση από την κοινή τους «παρουσία» στην Βέροια, μοιάζει πολύ δύσκολο να...χαλάσει η δουλειά, με τις δύο πλευρές να θεωρείται δεδομένο πως θα τα βρουν και στο οικονομικό, το οποίο δεν πρόκειται να αποτελέσει αγκάθι στην συμφωνία.

Παράλληλα, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις παικτών που δουλεύουν στον Άρη, ενώ υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση από το περιβάλλον του Καρυπίδη, να γίνουν και μεταγραφές… διπλού σκοπού. Που θα βοηθήσουν, δηλαδή, τόσο αγωνιστικά, όσο και στο επικοινωνιακό κομμάτι, προσελκύοντας τον κόσμο να στηρίξει τις προσπάθειες που γίνονται. Μεταξύ των περιπτώσεων αυτών, υπάρχουν και παίκτες με παρουσίες σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο, μία εκ των οποίων - αν φυσικά ολοκληρωθεί - θα κάνει… πάταγο.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα