Η δυσαρέσκεια Γκιρτζίκη και η πίστη για αλλαγή δεδομένων...

Δημήτρης Τομαράς
Η δυσαρέσκεια Γκιρτζίκη και η πίστη για αλλαγή δεδομένων...

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ είναι εμφανώς δυσαρεστημένος απ' όσα προηγήθηκαν της συνάντησης με τις FIFA / UEFA και Κοντονή με περιβάλλον του πάντως να βγάζει μία σιγουριά για αλλαγή δεδομένων.

Από το μεσημέρι σας είχαμε επισημάνει την αντίδραση της ΕΠΟ για τα όσα έγιναν πριν την επαφή με Κοντονή. Οι αποδοκιμασίες που είχαν ως αποδέκτη τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας αλλά και η έλλειψη μέτρων κατά την άφιξη της αντιπροσωπείας των FIFA / UEFA και ΕΠΟ - όπως αυτή καταγγέλθηκε - προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια και δυσφορία του Γιώργου Γκιρτζίκη, ο οποίος δέχθηκε και λεκτική επίθεση και λίγο πριν μπει στην συνάντηση με τον Υπουργό Αθλητισμού.

Στην συνέχεια ο ισχυρός άνδρας της Ομοσπονδίας πέραν της συνάντησης στο Υπουργείο, είχε συνεργασία και με τον Παπανικολάου για τις περαιτέρω κινήσεις της ΕΠΟ (σ.σ. επρόκειτο να μιλήσει και με τον ΓΓΑ κ. Συναδινό) και ενώ ακολούθησαν και άλλες επαφές με τους εκπροσώπους των FIFA / UEFA προτού αποχωρήσουν. Στην ΕΠΟ μετά την σημερινή επαφή υπάρχει η αίσθηση πως ο Σταύρος Κοντονής κάνει παιχνίδια τακτικής και ότι τελικώς θα υπαναχωρήσει.

Υπάρχει δε η πίστη - όπως προκύπτει από το περιβάλλον του Γκιρτζίκη - για πλήρη αλλαγή δεδομένων και άρση της απόφασης για το Κύπελλο παρότι την Τετάρτη υπήρξε αδιέξοδο. Ακόμα βγαίνει σιγουριά πως θα υπάρξει πίστωση χρόνου τουλάχιστον 10 ημερών. Παράλληλα οι FIFA / UEFA έχουν ήδη ενημερωθεί για την έκβαση της συζήτησης με τον Κοντονή και περιμένουν την αναφορά του Κώστα Κουτσοκούμνη, για την οποία σας ενημερώσαμε νωρίτερα. Από αύριο Πέμπτη στην Ομοσπονδία θα υπάρξει ακόμα πιο μεγάλη κινητοποίηση. Δεν πρέπει επίσης να αποκλειστεί η πιθανότητα για νέα σειρά συζητήσεων της ελληνικής Ομοσπονδίας με τις FIFA / UEFA.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα