Υπό το βλέμμα του Μπερμπάτοφ (vid & pics)

Υπό το βλέμμα του Μπερμπάτοφ (vid & pics)

Gazzetta team
Υπό το βλέμμα του Μπερμπάτοφ (vid & pics)

bet365

Ο Βούλγαρος επιθετικός αφού έκανε το ατομικό του πρόγραμμα στη συνεχεία πήγε σε μια γωνία του γηπέδου και παρακολουθούσε την προπόνηση των συμπαικτών νιώθοντας κάπως αμήχανα.

Δεν υπάρχει πιο άχαρο πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή από το να κάθεται να βλέπει τους συμπαίκτες του να προπονούνται κι εκείνος να μην μπορεί να συμμετάσχει στη δράση. Κάπως έτσι περιγράφεται η ιστορία της προπόνησης της Τετάρτης στην Τούμπα. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό του, ήταν στο γήπεδο προκειμένου ν’ ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και μόλις τελείωσε έμεινε να κοιτάζει τη δράση με καημό του. Ο Στέφανος Αθανασιάδης έβγαλε το στόπερ που έκρυβε μέσα του πέφτοντας συνεχώς για τάκλιν. Οι τερματοφύλακες προσπαθούσαν ν’ αντιμετωπίσουν πρώτα τα πόδια ακριβείας του Χρήστου Κελπέκη κι έπειτα τους επιθετικούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα