Μοναδικός απών ο Γκορμπούνοφ για Ατρόμητο

Μοναδικός απών ο Γκορμπούνοφ για Ατρόμητο

Νίκος Τσιώκος
Μοναδικός απών ο Γκορμπούνοφ για Ατρόμητο

bet365

Ο διεθνής Γκορμπούνοφ, που θα επιστρέψει την Πέμπτη (31/3), ήταν ο μοναδικός απών από τη σημερινή προπόνηση του Ατρομήτου.

Την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό συνέχισε την Τετάρτη (30/3) ο Ατρόμητος. Από την προπόνηση απουσίαζε μόνο ο Αντρέι Γκορμπούνοφ, ο οποίος ήταν βασικός στο φιλικό της Λευκορωσίας με το Μαυροβούνιο και μάλιστα φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο γκολκίπερ των Περιστεριωτών ήταν, έτσι, ο μοναδικός απών, με τους υπόλοιπους να λαμβάνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου των δυτικών προαστίων θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση την Πέμπτη (31/3).

Τέλος, το πρωί της ίδιας ημέρας αντιπροσωπεία, η οποία θα αποτελείται από τους Παπαδόπουλο, Κοντοέ, Ούμπιντες, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, με τους τρεις ποδοσφαιριστές να μοιράζουν εισιτήρια του αγώνα με τους Αγρινιώτες στους μαθητές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα