«Έκραζε» τον προπονητή σε φόρουμ ο πρόεδρος της Μπρόντμπι

Gazzetta team
«Έκραζε» τον προπονητή σε φόρουμ ο πρόεδρος της Μπρόντμπι

bet365

Την απόσυρση της υποψηφιότητάς από τις ερχόμενες εκλογές της Μπρόντμπι ανακοίνωσε ο νυν πρόεδρος, Γιαν Μπεχ Άντερσεν, έπειτα από την αποκάλυψη πως «έκραζε» τον προπονητή της ομάδας σε φόρουμ των Δανών, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο.

Ο προπονητής της Μπρόντμπι, Τόμας Φρανκ, υπέβαλλε την παραίτησή του νωρίτερα μέσα στον Μάρτιο κάνοντας λόγο για τεταμένες σχέσεις με τον πρόεδρο του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος ο Γιαν Μπεχ Άντερσεν παραδέχτηκε, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο «Όσκαρ» είχε ασκήσει έντονη κριτική στον Τόμας Φρανκ σε φόρουμ των οπαδών των Δανών (SydSiden Online), μέσα από το λογαριασμό του γιου του.

Μετά το σάλο των πρώτων ημερών, ο Άουρι Σκραμπάλιους ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας ως υπηρεσιακός τεχνικός, όμως την Τετάρτη (30/3) υπήρξαν και νεότερες εξελίξεις στην ομάδα.

Η έκταση που έχει λάβει το γεγονός στα μέσα της Δανίας ανάγκασε τον Άντερσεν να ανακοινώσει την Τετάρτη (30/3) πως δεν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία στις ερχόμενες εκλογές του συλλόγου, διαβεβαιώνοντας ωστόσο πως θα συνεχίσει να ενισχύει οικονομικά την Μπρόντμπι, ως κάτοχος του 25% των μετοχών της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα