Αμφίβολοι τρεις στη Βέροια για Λεωφόρο

Αμφίβολοι τρεις στη Βέροια για Λεωφόρο

Αμφίβολοι τρεις στη Βέροια για Λεωφόρο

Οι Αμπντούν, Μαλόν, Γιουσούφ έμειναν εκτός και από τη σημερινή προπόνηση της Βέροιας και θέτουν αμφίβολη τη συμμετοχή τους στο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Μία προπόνηση περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας, που συνέχισαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ενόψει αυτού ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει να αντιμετωπίσει και πάλι τις πολλές απουσίες, ενώ τρεις παίκτες έμειναν και πάλι εκτός για να θέσουν αμφίβολη τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής (2/4).

Συγκεκριμένα, οι Αμπντούν, Μαλόν συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ ο Γιουσούφ παρέμεινε κλινήρης, με τον τεχνικό της «βασίλισσας του Βορρά» να ψάχνει εναλλακτικές για παν ενδεχόμενο. Από τη μεριά τους, ατομικό έκαναν και οι Μπατιόν, Γεωργιάδης, ενώ την αποκατάστασή τους συνέχισαν οι Κόλα, Ετζενγκέλε, Βεργώνης, Πούγγουρας και Σιόντης.

Βέβαια, ο τελευταίος είναι ούτως ή άλλως... off, αφού έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στην εν λόγω αναμέτρηση, ενώ για τους υπόλοιπους είναι σίγουρο ότι δε θα προλάβει ο Αμπντούν, ενώ στην αυριανή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι στην αποστολή οι Μαλόν, Μπατιόν, Γεωργιάδης, Πούγγουρας.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και δίτερμα τακτικής στα 3/4 του γηπέδου, με τον Ελευθερόπουλο (που απουσίαζε λόγω της συνάντησης των προπονητών με τον Μίκαελ Σκίμπε) να καταστρώνει τα πλάνα του, ώστε να καταλήξει στην 11άδα που θα παρατάξει.

Best of internet