Χωρίς Ελλακόπουλο η Καλλονή με ΑΕΚ

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς Ελλακόπουλο η Καλλονή με ΑΕΚ

bet365

Ο Εμιλιάνο Ελλακόπουλος μπήκε στη σημερινή προπόνηση της Καλλονής, όμως ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε, ώστε να είναι εκτός για το ματς με την ΑΕΚ.

Μετά το ρεπό της Τρίτης (29/3), οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τετάρτη (30/3). Στη σημερινή, λοιπόν, ο Εμιλιάνο Ελλακόπουλος μπήκε στο πρόγραμμα, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αποχώρησε.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι θα είναι εκτός για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Μυτιλήνη, με τον Νίκο Καραγεωργίου να μην τον υπολογίζει, όπως ισχύει και για τον Σάββα Τσαμπούρη, ο οποίος θα εκτίσει την μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης με τέσσερις σταθμούς και παιχνίδια με φάσεις άμυνας και επίθεσης. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Λέσβου για το ματς με την Ένωση θα συνεχιστεί με προπονήσεις τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (2/4), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα