Βέροια: Ο Καρυπίδης στην κίνηση Πανόπουλου!

Βέροια: Ο Καρυπίδης στην κίνηση Πανόπουλου!

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr θα βρεθεί το απόγευμα της Πέμπτης (31/3) στα γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ, στο κάλεσμα του Χρήστου Πανόπουλου, για να συζητήσουν για την κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά τον Φώτη Κωστούλα, του Παναιτωλικού, ένας ακόμα πρόεδρος ομάδας της Super League θα δώσει το παρών του στο κάλεσμα του Χρήστου Πανόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr αυτός θα είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο πρόεδρος της Βέροιας, που δεν μπόρεσε να βρεθεί στην πρώτη συνάντηση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα είναι τώρα στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί αύριο (31/3) στα γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ, για ν' ακούσει και να εκφράσει τις θέσεις που έχει η ομάδα της Ημαθίας, σχετικά με την κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η μοναδική ομάδα που θα απουσιάζει θα είναι ο Ηρακλής, όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το Gazzetta.gr.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα