Στις 6/4 το Ηρακλής-Ολυμπιακός, στις 20/8 η... νέα σέντρα!

Gazzetta team
Στις 6/4 το Ηρακλής-Ολυμπιακός, στις 20/8 η... νέα σέντρα!

bet365

Ορίστηκε η ημερομηνία που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί για λόγους ασφαλείας, ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (6/4).

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες που είχε αναβληθεί μερικά 24ωρα μετά τον επεισοδιακό ημιτελικό της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό!

Τον ορισμό του αναβληθέντα αγώνα αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας. Επίσης αποφασίστηκε το νέο πρωτάθλημα να αρχίσει στις 20 Αυγούστου, ενώ και τη νέα χρονιά η επίσημη μπάλα θα είναι ADIDAS. Αναλυτικά οι αποφάσεις της Λίγκας έχουν ως εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως το Πρωτάθλημα της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου 2016.

2/ Ο εξ αναβολής αγώνας ΗΡΑΚΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου και ώρα 19:30.

3/ Ο Τελικός του Πρωταθλήματος Super League Κ15 θα διεξαχθεί στo γήπεδο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

4/ Η Τελική Φάση (Final 4) του Πρωταθλήματος NovaSports Super League K17 θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΠΑΕ ΑΤΡΟMΗΤΟΣ ΑΘ.

5/ Επίσημη μπάλα Πρωταθλήματος Super League: Το Δ.Σ. αποδέχθηκε την πρόταση της εταιρείας ADIDAS για την επέκταση της συμφωνίας με τη Super League για μια ακόμα αγωνιστική περίοδο (2016-17)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα