Έτσι θα τιμήσει τον Κρόιφ στο El Clásico η Μπαρτσελόνα

Gazzetta team
Έτσι θα τιμήσει τον Κρόιφ στο El Clásico η Μπαρτσελόνα

bet365

Ιδιαίτερο χαρακτήρα θα έχει το ερχόμενο El Clásico, καθώς η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ετοιμάζει διάφορες ενέργειες για να τιμήσει την μνήμη του Γιόχαν Κρόιφ.

Αφιερωμένο στη μνήμη του άλλοτε αρχηγού της Μπαρτσελόνα, Γιόχαν Κρόιφ, θα είναι το El Clásico του Σαββάτου (2/4), με τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» ανακοινώνει το πλήρες πρόγραμμα των ενεργειών της για να τιμήσει τη μνήμη του «Ιπτάμενου Ολλανδού».

Αρχικά στο Camp Nou θα κάνει την εμφάνισή του ένα ξεχωριστό πανό-μωσαϊκό, αποτελούμενο από 90.000 ξεχωριστά κομμάτια που θα υψώσουν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα και θα φέρει το μήνυμα «Gràcies Johan» («Eυχαριστούμε Γιόχαν»), ενώ η ίδια φράση θα αναγράφεται και στις εμφανίσεις των παικτών των «μπλαουγκράνα», στο σημείο όπου κανονικά βρίσκεται το έμβλημα του συλλόγου,

Παράλληλα, τα παιδιά που θα συνοδεύουν τους παίκτες των δύο ομάδων κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο θα φορούν επίσης εμφανίσεις με το μήνυμα «Gràcies Johan», ενώ στο πίσω μέρος τους θα αναγράφεται το όνομα του «Ιπτάμενου Ολλανδού».

Πριν από τη σέντρα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, ενώ στα video-wall του σταδίου θα προβληθεί βίντεο-φόρος τιμής στην καριέρα του Γιόχαν Κρόιφ και στην προσφορά του τόσο στους Καταλανούς, όσο και συνολικά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Στα επίσημα θα δώσουν το «παρών» και οι 8 εν ζωή πρόεδροι της Μπαρτσελόνα: Αγκουστί Μοντάλ, Ραϊμόν Καράσκο, Τζοάν Γκασπάρ,Τζοσέπ Λουίς Νούνιες Ενρίκ Ρέινα, Ζοάν Λαπόρτα, Σάντρο Ροσέλ και Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα