Ινιέστα: «Νίκη για τον Κρόιφ στο Clasico» (gTV)

Gazzetta team
Ινιέστα: «Νίκη για τον Κρόιφ στο Clasico» (gTV)

bet365

Τη νίκη στο clasico για να τιμήσει τη μνήμη του Γιόχαν Κρόιφ θέλει η Μπαρτσελόνα, όπως τόνισε ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα», Αντρές Ινιέστα.

Ο Γιόχαν Κρόιφ έχασε τη μάχη με τον καρκίνο την περασμένη Πέμπτη (24/3) και ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Αντρές Ινιέστα, επεσήμανε πως οι Καταλανοί θέλουν τη νίκη στο clasico του Σαββάτου (2/4), προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του «Ιπτάμενου Ολλανδού».

«Μια νίκη στο clasico θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσουμε τη μνήμη του Γιόχαν Κρόιφ. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε για χάρη του. Σίγουρα αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς», ανέφερε αρχικά στην τοποθέτηση του ο αρχηγός των Καταλανών και συνέχισε:

«Παρ' όλα αυτά δεν πρόκειται να προσεγγίσουμε το παιχνίδι διαφορετικά, απ' ότι όσα μας έχουν απομείνει. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Bernabeu ανήκει στο παρελθόν. Το clasico είναι πάντα ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Είμαστε σε καλή κατάσταση και μία νίκη θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας. Οι λεπτομέρειες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο».

Σε σχέση με την ένταση που υπάρχει πάντα στα ντέρμπι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης: «Προτιμώ τα clasico να έχουν την ένταση που έχει και ένα συνηθισμένο παιχνίδι. Όχι όπως είχε συμβεί για παράδειγμα πριν από τρία χρόνια με τον Μουρίνιο στον πάγκο της Ρεάλ. Όλοι μας προτιμάμε να ασχολούμαστε μόνο με το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Η αντιπαλότητα εκτός γηπέδου δεν ωφελεί κανέναν».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα