Επέστρεψε... κεφάτος στην Αθήνα ο Μπεργκ (pic)

Επέστρεψε... κεφάτος στην Αθήνα ο Μπεργκ (pic)

Gazzetta team
Επέστρεψε... κεφάτος στην Αθήνα ο Μπεργκ (pic)

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ σκόραρε απέναντι στην Τσεχία, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σουηδίας και πλέον επέστρεψε με ανεβασμένη διάθεση πίσω στην Αθήνα.

Ο Μάρκους Μπεργκ άνοιξε με πολύ όμορφο τελείωμα το σκορ στη χθεσινή (29/3) ισοπαλία (1-1) των Σουηδών με την Τσεχία και από την Τετάρτη (30/3) βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα, προκειμένου να επικεντρωθεί εκ νέου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Το γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα φαίνετια πως έχει ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία του 29χρονου φορ των «πρασίνων», ο οποίος με ανάρτηση του στο Instagram δήλωσε χαρούμενος και έτοιμος να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

«Πίσω στο σπίτι, στην Αθήνα έπειτα από μία ωραία εβδομάδα με την Εθνική ομάδα», ανέφερε το μήνυμα του Σουηδού, με το οποίο συνόδευσε την φωτογραφία του με τα χρώματα της Σουηδίας.

Back home in Athens after a good week with the nationalteam!

A photo posted by marcusberg9 (@marcusberg.9) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα