Βέλλιος: «Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα»

Βέλλιος: «Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα»

Gazzetta team
Βέλλιος: «Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα»

bet365

Ο Απόστολος Βέλλιος μίλησε για τα συναισθήματα που ένιωσε στο ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα. Ο επιθετικός του Ηρακλή αναφέρθηκε και στο μέλλον του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο πρώτος σκόρερ του Ηρακλή στο πρωτάθλημα, Απόστολος Βέλλιος μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις», αρχικά για τα συναισθήματά του μετά το ντεμπούτο του στην Εθνική: «Ήταν ένα ντεμπούτο που το περίμενα, αν και δεν ήρθε η νίκη. Αλλά ήταν μια όμορφη βραδιά. Περίμενα από μικρή ηλικία να παίξω στην Εθνική ομάδα. Ένιωσα μεγάλη τιμή και ρίγος. Έδωσα το 100% που είχα μέσα μου. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να είναι στην Εθνική, εμένα ήταν το μεγαλύτερό μου όνειρο».

Για τους στόχους του: «Πρέπει να κάνεις όνειρα και να βάζεις στόχους για να τους κατακτήσεις σιγά - σιγά. Για μένα το ποδόσφαιρο ήταν όλη μου η ζωή από μικρή ηλικία. Με ευχαριστούσε σε καθημερινή βάση. Έχω στερηθεί πράγματα εξαιτίας της θέλησης που είχα. Είμαι χαρούμενος που σε αυτήν την ηλικία το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Ο επόμενος στόχος μου, το επόμενο βήμα, είναι το ματς του σαββατοκύριακου και από εκεί και μετά βλέπουμε. Έτσι σκέφτομαι σαν άνθρωπος, γιατί πρέπει να κοιτάμε την επόμενη μέρα. Δεν πρέπει να πάει αλλού το μυαλό. Σε λίγη ώρα πετάω και ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι με τα παιδιά στον Ηρακλή».

Για τον Μίχαελ Σκίμπε: «Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και σαν προπονητής θέλει να δίνουμε το 100% για να πάμε πάλι ψηλά την Εθνική και να μας εμπιστευτεί ξανά ο κόσμος. Είναι διαφορετικό να παίζουμε με γεμάτο γήπεδο και διαφορετικό με άδειο».

Για τη στάση των συμπαικτών του: «Με αγκάλιασαν οι συμπαίκτες μου στην Εθνική και μου έδωσαν τα συγχαρητήριά τους για το ντεμπούτο μου. Μου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης οι συμπαίκτες μου στον Ηρακλή και οι άνθρωποι της οικογένειάς μου. Δεν μιλήσαμε με τον Νίκο Παπαδόπουλο, αλλά έμαθα ότι ήταν στο γήπεδο».

Για το αν έχει αποφασίσει σχετικά με το μέλλον του: «Ακόμα και η οικογένειά μου και οι φίλοι μου με ρωτάνε. Εγώ λέω να τελειώσει πρώτα η σεζόν, να είμαι υγιής και βλέπουμε. Μένουν τέσσερα παιχνίδια. Δεν είναι σωστό και για τον Ηρακλή να μιλάμε για το μέλλον μου. Η ζήτηση που υπάρχει μου δίνει ένα κίνητρο. Έτσι το βλέπω εγώ».

Που αφιερώνει το ντεμπούτο του με την Εθνική: «Στην οικογένειά μου αφιερώνω αυτό το γεγονός. Πέρασα κάποια δύσκολα πράγματα στη ζωή μου και αυτό το ντεμπούτο είναι αφιερωμένο στην οικογένειά μου και μόνο».

Για το αν η θέση που έχει αυτή τη στιγμή ο Ηρακλής αντιπροσωπεύει τις δυνατότητες της ομάδας: «Σε καμία περίπτωση. Υπάρχουν αρκετά καλές ομάδες στο πρωτάθλημα. Με λίγους βαθμούς θα μπορούσαμε να είμαστε στην πεντάδα. Μένουν τέσσερα τελευταία παιχνίδια για να μπορέσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται τον Ηρακλή».

 

Τελευταία Νέα