Σαμαράς: «Να χαρώ ξανά το ποδόσφαιρο, υψηλό το επίπεδο στο NASL»

Σαμαράς: «Να χαρώ ξανά το ποδόσφαιρο, υψηλό το επίπεδο στο NASL»

bet365

Ενθουσιασμένος για την μεταγραφή του στην Ράγιο OKC εμφανίστηκε με δηλώσεις του, ο Γιώργος Σαμαράς ενόψει της έναρξης του NASL.

Ο Γιώργος Σαμαράς θέλει να αφήσει πίσω του, την περυσινή σεζόν όπου έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για περισσότερους από πέντε μήνες λόγω τραυματισμού.

Ο «Σαμ» μετά την λύση της συνεργασίας του με την Γουέστ Μπρομ, έφτασε κοντά σε συμφωνία με την Σαμπντόρια δίχως ωστόσο να υπογράψει.

Ακολούθησαν προπονήσεις στις ΗΠΑ με D.C. Γιουνάιτεντ και Ν.Υ. Κόσμος για να καταλήξει τελικά στη νεοσύστατη ομάδα της NASL (Β΄ κατηγορία) Ράγιο OKC.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Σάουθεντ - Σέφιλντ, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Το πρωτάθλημα αρχίζει το ερχόμενο Σάββατο, με τον άλλοτε άσο της Σέλτικ να εμφανίζεται ενθουσιασμένος από το νέο ξεκίνημα της καριέρας του.

«Με κέρδισε ο προπονητής μου Άλεν Μαρσίνα μετά την κουβέντα που είχαμε. Τα πράγματα που μου είπε και η εμπιστοσύνη που έδειξε σε μένα και το ταλέντο μου με έπεισαν να γίνω μέλος της ομάδας. Όλοι γνωρίζουν πως γίνεται μια νέα προσπάθεια εδώ στην Ράγιο OKC και πιστεύω πως θα έχουμε ένα λαμπρό όλοι μας, τόσο η ομάδα, όσο και η κοινότητα».

Ο Σαμαράς αναμένεται σε περίπου δύο εβδομάδες να είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε ολόκληρο το 90λεπτο με τα χρώματα της νέας του ομάδας.

«Το πιο σημαντικό είναι πως απολαμβάνω ξανά το ποδόσφαιρο. Μου έλειψε πολύ όλους αυτούς τους μήνες και είναι κάτι που αγαπώ πολύ. Μου αρέσει που επιστρέφω στον αγωνιστικό χώρο και κλωτσάω ξανά την μπάλα. Είμαι χαρούμενος που θα βοηθήσω την ομάδα μου να γίνει ανταγωνιστική. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και πιστεύουμε στην ομάδα μας. Δεν είναι θέμα αριθμών και προσδοκιών. Το θέμα είναι να χαρούμε και να βοηθήσουμε την ομάδα μας».

Ο 31χρονος φορ κάνει λόγο για ένα πρωτάθλημα που βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο.

«Θεωρώ πως το επίπεδο είναι πολύ υψηλό στο NASL, αλλά ο κόσμος δεν το αναγνωρίζει αυτό. Όλοι λένε πως πρόκειται για το δεύτερο πρωτάθλημα στις ΗΠΑ, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν πως πρόκειται για μία διαφορετική λίγκα σε σχέση με το MLS, όπου επίσης διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Πιστεύω πολύ σε αυτό το πρωτάθλημα γνωρίζοντας πόσο έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βελτιωθεί περισσότερο η λίγκα».

Ο Γιώργος Σαμαράς διευκρίνισε πως δεν επαναπαύεται στις δάφνες του παρελθόντος σημειώνοντας πως αυτό που προέχει είναι το καλός της ομάδας του.

«Δεν έχει σημασία τι κάναμε στο παρελθόν, εάν παίξαμε σε Μουντιάλ, στην Ευρώπη, στη Λατινική Αμερική ή στο MLS. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο σήμερα και στο πως θα κάνουμε την ομάδα μας ανταγωνιστική. Όχι μόνο στο πρώτο παιχνίδι, αλλά σε ολόκληρη την σεζόν. Πιστεύω στο ταλέντο της ομάδας. Ελπίζω πως όλα θα ακολουθήσουν την σωστή κατεύθυνση».

 

Τελευταία Νέα