«Η Σίτι δεν εκτιμά τον Τουρέ, μιλάμε με άλλες ομάδες»

«Η Σίτι δεν εκτιμά τον Τουρέ, μιλάμε με άλλες ομάδες»

Κώστας Ζάλιαρης
«Η Σίτι δεν εκτιμά τον Τουρέ, μιλάμε με άλλες ομάδες»

bet365

Ο Ντιμίτρι Σέλουκ γνωστοποίησε πως έχει ήδη ξεκινήσει να έχει επαφές με συλλόγους που ενδιαφέρον για τον Γιάγια Τουρέ, ανοίγοντας νέα κόντρα με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι!

Ο ερχομός του Πεπ Γκουαρντιόλα στο «Etihad», στη θέση του Μανουέλ Πελεγκρίνι, καθιστά αβέβαιο το μέλλον αρκετών μελών του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας και ένας από αυτούς φέρεται να είναι και ο Γιάγια Τουρέ.

Αν και είναι γνωστές οι τακτικές και τα προβλήματα που προκαλεί ο Σέλουκ στην προσπάθειά του να κάνει τα γνωστά... τερτίπια των μάνατζερ, δήλωσε αυτή τη φορά πως έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία βολιδοσκόπησης διαθέσεων από τους ενδιαφερόμενους συλλόγους για τον πελάτη του κι ας λήγει το συμβόλαιο του Ιβοριανού το 2017.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Σάουθεντ - Σέφιλντ, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

«Έχουμε μιλήσει με ορισμένες ομάδες... Δεν περιμένουμε... Η Μάντσεστερ Σίτι δεν εκτιμά την προσφορά του Γιάγια στον σύλλογο» είπε ο Σέλουκ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα