Άγιο Όρος πριν το «Koriopolis» ο Μπέος!

Άγιο Όρος πριν το «Koriopolis» ο Μπέος!

Άγιο Όρος πριν το «Koriopolis» ο Μπέος!

Την ευχή του πατέρα Εφραίμ στη Μονή Βατοπαιδίου θα πάρει ο Αχιλλέας Μπέος, πριν ξεκινήσει την δικαστική του περιπέτεια με την υπόθεση «Koriopolis». 

Το δικαστήριο για το σκάνδαλο που ταλανίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο, το γνωστό ως «Koriopolis», αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα - για τις 15 Απριλίου ήταν προγραμματισμένο, αλλά η αποχή των δικηγόρων το... πάει πίσω - και ο Αχιλλέας Μπέος προετοιμάζεται. Πέρα από όλα τα άλλα, λοιπόν, ο πρώην παράγοντας του Ολυμπιακού Βόλου, αναμένεται να βρεθεί και στο Άγιο Όρος, για να πάρει την ευχή του πατέρα Εφραίμ! Ο έκπτωτος Δήμαρχος Βόλου αναμένεται να βρεθεί στην Μονή Βατοπεδίου, γνωστή από τα σκάνδαλα με ανταλλαγή μεγάλων ακινήτων με το ελληνικό δημόσιο την περίοδο 2004-05. Εκεί, θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με τον Πατέρα Εφραίμ, που είναι γνώστης νομικών διαδικασιών. 

Όπως είναι γνωστό, ο πατέρας Εφραίμ τον Δεκέμβριο του 2011 έως τον Μάρτιο του 2012 είχε προφυλακιστεί στις φυλακές Κορυδαλλού για να αφεθεί κατόπιν ελεύθερος και η υπόθεση να μη φθάσει ποτέ στις αίθουσες των δικαστηρίων έως σήμερα, λόγω έλλειψης στοιχείων. Μάλιστα έως σήμερα δημόσιο και Μονή Βατοπαιδίου, βρίσκονται στα δικαστήρια για την διεκδίκηση της Λίμνης Βιστωνίδας. Ο Αχιλλέας Μπέος θα βρεθεί στη Μονή μαζί με τον αντιδήμαρχο κοιμητηρίων Χρήστο Στεφόπουλο, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ Απόστολο Γαλάτη και κάποιον φίλο του που τον ακολουθεί παντού.

Πηγή magnesianews.gr

Best of internet