Στην Πορτογαλία ψάχνει η ΑΕΚ!

Στην Πορτογαλία ψάχνει η ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Στην Πορτογαλία ψάχνει η ΑΕΚ!

bet365

Εκεί θα βρίσκεται απ' την Παρασκευή ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, συνοδευόμενος απ' τον Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο για να δουν τους Ταβάρες, Ντιακιτέ και όχι μόνο...

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς σηκώνει μανίκια και ετοιμάζεται να τσεκάρει υποψήφιους στόχους και το Σαββατοκύριακο μαζί με τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας, Άλεξ ντε Μπαρτόλο θα αναχωρήσουν την Παρασκευή για την Λισαβόνα όπου και θα παρακολουθήσουν αγώνες του πορτογαλικού πρωταθλήματος, ενώ θα έχουν κι επαφές με διάφορους μάνατζερ αλλά και με εκπροσώπους ομάδων.

Οι δυο τους θα παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις Γκιμαράες-Μποαβίστα (Σάββατο), Εστορίλ-Πάσος Φερέιρα (Κυριακή) και Μπενφίκα – Μπράγκα, με τον 28χρονο Γιόαν Ταβάρες και τον 22χρονο Σενεζαλέζο Ουμάρ Ντιακιτέ, αμφότεροι στόπερ στην Εστορίλ, να είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ένωσης.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Σάουθεντ - Σέφιλντ.

Στην ΑΕΚ ξεκίνησαν ήδη το τσεκάρισμα παικτών με στόχο να είναι απολύτως έτοιμοι ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού με την λίστα του Μιλοβάνοβιτς να είναι γεμάτη με ονόματα ποδοσφαιριστών που μπορούν να απασχολήσουν την Ένωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα