Η Super League πήγε Καραϊσκάκη

Δημήτρης Τομαράς
Η Super League πήγε Καραϊσκάκη

bet365

Αρκετοί προπονητές ομάδων της Λίγκας παρακολούθησαν από κοντά το Ελλάδα - Ισλανδία μετά από πρόσκληση του Μίκαελ Σκίμπε.
Από προπονητές της Λίγκας εθεάθησαν στο φαληρικό γήπεδο ο Δέλλας από Ατρόμητο, ο Ουζουνίδης του Πανιωνίου, ο Μάντζιος από τον Λεβαδειακό καθώς και ο Μαντζουράκης από Παναιτωλικό και ο Νίκος Παπαδόπουλος από Ηρακλή. Στο Καραϊσκάκη ήταν και ο Πογιέτ της ΑΕΚ ενώ αναμενόταν και ο Μάρκο Σίλβα από τον Ολυμπιακό. Μεταξύ άλλων στο γήπεδο βρέθηκε και ο τεχνικός της Καλλονής, Νίκος Καραγεωργίου.
Αύριο Τετάρτη (9 το πρωί) υπάρχει ως γνωστόν η συνάντηση των προπονητών της Λίγκας με τον Μίκαελ Σκίμπε. Ο Γερμανός είχε αναλάβει και την πρωτοβουλία να τους καλέσει για το Ελλάδα - Ισλανδία. Απόντες από την αυριανή επαφή θα είναι οι Παράσχος, Λουτσέσκου και Στοϊνοβιτς (ως γνωστόν) και από πλευράς γιατρών (σ.σ. γιατί θα υπάρχει και χωριστή συνάντηση με τον υπεύθυνο του ιατρικού τιμ) μόνο ο Δάρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα