Παπάζογλου: «Μεγαλύτερη συγκέντρωση»

Παπάζογλου: «Μεγαλύτερη συγκέντρωση»

Δημήτρης Τομαράς
Παπάζογλου: «Μεγαλύτερη συγκέντρωση»

bet365

Ο Θανάσης Παπάζογλου τόνισε ότι χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση, με δεδομένο ότι η Εθνική μας ομάδα δέχτηκε τρία γκολ από στημένες φάσεις.

Αδυναμία στις στημένες φάσεις έδειξε η Εθνική μας, καθώς από εκεί δέχτηκε τρία γκολ, με τον Θανάση Παπάζογλου να συνιστά μεγαλύτερη συγκέντρωση τονίζοντας πως η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να δέσει. «Είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα», είπε, αρχικά, για την κλήση του από τον Μίκαελ Σκίμπε. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι.

«Και στην ομάδα που είμαι τώρα (Κορτράικ) και εδώ η ομάδα δένεται. Δεχτήκαμε τρία γκολ από στημένες φάσεις και πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Είναι άλλοι ρυθμοί, διαφορετικό το πρωτάθλημα, αλλά το αν παρουσιάζομαι καλύτερος το βλέπετε εσείς. Χρειαζόμαστε χρόνο γιατί έχουμε τους κατάλληλους παίκτες για να τα καταφέρουμε», πρόσθεσε ο υψηλόσωμος επιθετικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα