Σκίμπε: «Με πείραξε η αντίδραση μετά τα γκολ» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Σκίμπε: «Με πείραξε η αντίδραση μετά τα γκολ» (vid)

bet365

Ο Μίκαελ Σκίμπε δεν εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την εικόνα της Εθνικής, όπως αναμενόταν. Τι είπε για την συνάντηση των προπονητών.
Ανάμεσα στα άλλα ο Γερμανός είπε μετά τον αγώνα για:
Την αναμέτρηση: Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Είναι κρίμα γιατί δεχθήκαμε τα γκολ από στατικές φάσεις και είχαμε πρόβλημα στα στημένα. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό. Μεσοεπιθετικά είμαι ευχαριστημένος. Είχαμε ευκαιρίες αλλά θέλαμε και λίγο τύχη παραπάνω. Μετά το 60' - 65' με έναν αντίπαλο που ήταν πιο δυνατός και είχε περισσότερη φρεσκάδα και τρεξίματα και εμείς είχαμε προβλήματα. Συνολικά ένα ενδιαφέρον ματς. Κάθε ομάδα είχε τις ευκαιρίες της.
Τις στημένες φάσεις και εάν σκέφτεται να αλλάξει τη ζώνη σε μαν του μαν καθώς και το εάν τα λάθη ήταν ατομικά ή συνολικά: Μπορείς να δεχθείς τα πάντα όταν δέχεσαι τα γκολ έτσι. Μπορείς να το συζητήσεις: Από την μια μεριά κοιτάμε να αμυνθούμε ψηλά. Αυτό κοιτάγαμε να κάνουμε. Πίεση ψηλά και καλή άμυνα. Αυτό έδειξε πως πιάνει αρκετές φορές και έχουμε ευκαιρίες. Με την ώρα όμως μας έλλειπε η φρεσκάδα για να είμαστε πιο ξεκάθαροι στις αντεπιθέσεις. Θα το δουλέψουμε.
Το πρώτο γκολ ήταν ατομικό λάθος από τον Οικονόμου και τα άλλα δυο ομαδικά. Γενικά κυρίως ως ομάδα κάναμε τα λάθη γιατί στα άλλα γκολ οι επιθετικοί ήταν πιο μέσα και πιο κοντά στην μπάλα και δεν μπορείς να πεις συγκεκριμένα για παίκτες. Κάναμε εύκολα λάθη στις πάσες στο δεύτερο ημίχρονο. Θα έχουμε την συνεργασία με τους προπονητές της Σούπερ Λίγκας και είναι καλό πως είδαμε όλοι μας αυτή την υψηλή ταχύτητα και αυτό το υψηλό επίπεδο από τον αντίπαλο στο δεύτερο ημίχρονο. Για τους παίκτες εκτός Ελλάδας είναι σημαντικό να έχουμε παιχνίδια στα πόδια τους. Με τα παιχνίδια στις ομάδες σου βελτιώνεις τη φυσική σου κατάσταση. Κάνουμε αυτά τα φιλικά για να δούμε κάποιες αναλύσεις για την ομάδα μας. Για να είμαστε έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν τα προκριματικά.
Τα συμπεράσματά του από τα δυο φιλικά: Στο πρώτο φιλικό δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει φάσεις. Ήμασταν πιο σταθεροί στην άμυνα στο πρώτο ματς αλλά και πάλι χαίρομαι που χρησιμοποιήσαμε τόσους παίκτες και χαίρομαι με τις ευκαιρίες που κάναμε και τα τέσσερα γκολ που βάλαμε. Σίγουρα πρέπει να φτάσουμε στην ποιότητα που είχε η Ελλάδα στο παρελθόν και να δεχόμαστε λιγότερα γκολ. Με πείραξε πως μετά τα γκολ τα δικά μας δεχθήκαμε γκολ από τον αντίπαλο. Με πείραξε το πως αντιδράσαμε. Περιμένω πιο ψύχραιμες αντιδράσεις για να μην ξαναδούμε τέτοια γκολ. Περισσότερη ψυχραιμία και ηρεμία.
Την κουβέντα με τους προπονητές: Περιμένω ανοιχτή και καλή συζήτηση. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την πρόοδο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Χαίρομαι πολύ γι' αυτήν την συνάντηση. Ήδη γνώρισα ορισμένους και θα γνωρίσουμε αύριο και τους άλλους. Και φυσικά χαίρομαι γι' αυτό.
 

Τελευταία Νέα