Οι παίκτες της Εθνικής σε ακτίνες

Οι παίκτες της Εθνικής σε ακτίνες

Οι παίκτες της Εθνικής σε ακτίνες

bet365

Η κριτική των παικτών της Εθνικής μας που κατάφερε από 2-0 να χάσει με 3-2 από την Ισλανδία.

Η Εθνική μας είχε καλά σημεία με την Ισλανδία αλλά αμυντικά για ακόμη μια φορά έδειξε ότι χρειάζεται πολλή δουλειά. Κενά πίσω και ένα κέντρο χωρίς συνοχή για την ομάδα μας.

Κρατάει την όρεξη κάποιων παικτών και τις φάσεις που δημιούργησε για γκολ.

Καπίνο: Στο πρώτο γκολ δεν ευθύνεται ενώ στο δεύτερο ίσως να μπορούσε να έχει καλύτερη αντίδραση. Στο 78’ που είχαν οι Ισλανδοί μια διπλή ευκαιρία ενήργησε πολύ καλά. Στο 2-3 ξανά είχε καλό πέταγμα αλλά έπεσε και πάνω στον Σταφυλίδη και δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ. Στη συνέχεια που και πάλι οι αντίπαλοί μας είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες εκείνος κράτησε το σκορ.

Οικονόμου: Ξεκίνησε στην αρχική 11άδα αλλά δεν είχε και ο ίδιος τα βράδυ που περίμενε. Από την πλευρά του οι Ισλανδοί δημιουργούσαν προβλήματα ενώ στο 2-1 διώχνει λάθος αντί να παραχωρήσει εκ νέου κόρνερ.

Μόρας: Κέρδισε αρκετές μονομαχίες αλλά η τριάδα πίσω γενικά δεν τα πήγε πολύ καλά. Στο τρίτο γκολ των Ισλανδών χάνει τον αντίπαλό του, ο οποίος πάτησε γερά και πήρε την κεφαλιά.

Τζιόλης: Νευρικός στις μεταβιβάσεις του στην αρχή ενώ θα περιμέναμε να ασκεί περισσότερη πίεση. Στο δεύτερο ημίχρονο είδε την κεφαλιά του να σταματάει στο δοκάρι στην εκτέλεση του Χολέμπας.

Καρέλης: Σε μια καλή στιγμή που είχε στο πρώτο ημίχρονο έκανε καλά το πλασέ στην κίνηση από την μπαλιά του Φορτούνη αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος είδαμε στη θέση του τον Διαμαντάκο.

Φορτούνης: Άνοιξε το σκορ και έκανε τα πόδια των συμπαικτών του πιο… ελαφριά για τη συνέχεια του ματς. Κρατούσε μπάλα στο κέντρο και προσπαθούσε να δημιουργήσει παιχνίδι. Αυτός έκανε και το 2-0 όταν εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας και με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Τρομερή κι η μπαλιά του στο 42’ αλλά η προσπάθεια του Καρέλη σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 77’που βγήκε για να μπει στην θέση του ο Ταχτσίδης.

Τοροσίδης: Πήρε το πέναλτι από τον Χάλφρεντσον ύστερα από όμορφη ατομική ενέργεια και στο δεύτερο τέρμα της Ελλάδας οι πρωταγωνιστές ήταν οι ίδιοι. Εκείνος έκανε την πάσα από τα δεξιά, έγινε το λάθος κι ο Φορτούνης έκανε το 2-1.

Χολέμπας: Από τα πόδια του έγιναν οι δυο επελάσεις στην αρχή ενώ εκείνος απομάκρυνε την μπάλα στο 12’ σε μια επικίνδυνη στιγμή για την άμυνα της Εθνικής μας. Και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε ορεξάτος μιας και από τα πόδια του είχαμε την πιο καλή μας ευκαιρία με το σουτ του. Αμυντικά θα μπορούσε να είναι πιο προσεκτικός σε κάποιες περιπτώσεις αλλά γενικά ήταν από τους καλούς.

Σταφυλίδης: Στο πρώτο μέρος μαζί με τον Τζιόλη συνολικά δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα με τους Ισλανδούς να δημιουργούν ρήγματα σχετικά εύκολα. Ο ίδιος ατομικά τα πήγε καλύτερα συγκριτικά με τον παρτενέρ του κλείνοντας περισσότερους χώρους.

Σιόβας: Ανησύχησε όταν στο 24’ αποχώρησε με το φορείο. Ωστόσο δεν ήταν σοβαρό το χτύπημα που δέχθηκε και συνέχισε. Έχασε τον παίκτη του στο 2-2 και μετά τραυματίστηκε αφήνοντας τη θέση του στον Τζαβέλλα.

Παπάζογλου: Επιθετικά δεν φάνηκε αλλά πίεζε και προσπαθούσε να βοηθήσει την ομάδα του στο πρέσινγκ. Ο Σκίμπε τον άλλαξε στο ημίχρονο με τον Βέλλιο θέλοντας περισσότερη κίνηση στο αντίπαλο κουτί.

Βέλλιος: Περιμέναμε να δώσει περισσότερα. Βέβαια προσπάθησε και έδωσε τις μάχες του αλλά τίποτα παραπάνω.

Διαμαντάκος: Προσπάθησε να κουβαλήσει επιθετικά την ομάδα χωρίς όμως να δώσει το κάτι παραπάνω στο δεύτερο ημίχρονο. Αν βέβαια κι η ομάδα μας δεν δημιουργούσε στο δεύτερο 45λεπτο.

Ταχτσίδης: Η είσοδός του δεν βοήθησε στο κέντρο της ομάδας. Γενικά κι αυτός χάθηκε στην πολύ κακή εικόνα την ομάδας όσο περνούσαν τα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο.

Πέτσος: Μπήκε αντί του Τοροσίδη χωρίς να καταφέρει να δείξει κάτι.

Τζαβέλλας: Μπήκε αναγκαστικά λόγω του τραυματισμού του Σιόβα και δεν μπορεί να κριθεί για το 10λεπτο που έπαιξε.

 

Τελευταία Νέα