Ενημέρωση για τα ταξίδια

Ενημέρωση για τα ταξίδια

Gazzetta team
Ενημέρωση για τα ταξίδια

bet365

Σύσκεψη υπό τον Ντούσαν Μπάγεβιτς έγινε την Τρίτη, με αντικείμενο όσα είδαν στο εξωτερικό οι... απεσταλμένοι της ΑΕΚ.

Οι Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Βασίλης Δημητριάδης ήταν σε Σλοβενία και Αυστρία την προηγούμενη εβδομάδα για να επιθεωρήσουν διάφορα (σχεδόν δέκα) αθλητικά κέντρα που προτάθηκαν για την καλοκαιρινή προετοιμασία ενώ ο Αλεξ Μπαρτόλο ήταν στη Βαρκελώνη για να δει νεαρούς ποδοσφαιριστές στο τουρνουά MIC.

Οι τρεις τους, λοιπόν, πήραν τις... σημειώσεις τους και πήγαν στη σύσκεψη με τον Μπάγεβιτς, τον οποίο ενημέρωσαν αναλυτικά για όσα είδαν προκείμενου να αποφασίσουν από κοινού και αφού ενημερώσουν σχετικά τον Γκουστάβο Πογιέτ για το πού θα... χτιστεί η ΑΕΚ της σεζόν 2016-17.

Σημαντική ιδιαίτερα και η αναφορά του Μπαρτόλο από τον οποίο έχουν αξιώσει από την Ένωση να βρει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με ξεχωριστό ταλέντο και περιθώρια εξέλιξης και βελτίωσης... Ο Μπαρτόλο έδωσε πλήρη αναφορά με συγκεκριμένα ονόματα και στοιχεία για κάποιες (όχι πολλές είναι η αλήθεια) περιπτώσεις που είδε και σημείωσε στην ατζέντα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα