ΠΑΟΚ: Το κλειστό γήπεδο και τα χρέη της Ροστόφ

ΠΑΟΚ: Το κλειστό γήπεδο και τα χρέη της Ροστόφ

ΠΑΟΚ: Το κλειστό γήπεδο και τα χρέη της Ροστόφ

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης συνεχίζει να στηρίζει τις ομάδες στο Ροστόφ καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ρωσία, θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή κλειστού γηπέδου, ενώ θα καλύψει και οφειλές ,1,5 εκατ. ευρώ για την ομάδα ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Cityreporter.ru», ο Ιβάν Σαββίδης, μέσω της εταιρείας του «Agrocom», θα είναι χρηματοδότη στην κατασκευή νέου κλειστού γηπέδου, το οποίο θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί η πρωταθλήτρια Ρωσίας στο χάντμπολ γυναικών, Ροστόφ Ντον. Το έργο θα κοστίσει 13 εκ. ευρώ και το μεγαλύτερο ποσό θα καλυφθεί από τον Ιβάν Σαββίδη. Όσον αφορά την ποδοσφαιρική ομάδα του Ροστόφ, μπορεί να διεκδικεί τον τίτλο στο ρωσικό πρωτάθλημα, όμως τα χρέη που έχει είναι θηλιά στο λαιμό για την διοίκηση του συλλόγου. Η πρώην ομάδα του Σαββίδη χρειάζεται περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ για να μην πτωχεύσει, τα οποία αναμένεται να δώσει για να σωθεί το σωματείο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα