Φιλική νίκη επί της Ακρόπολης για Παναιτωλικό

Νίκος Τσιώκος
Φιλική νίκη επί της Ακρόπολης για Παναιτωλικό

bet365

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 της σουηδική με ελληνικές ρίζες Ακρόπολη, στην οποία αγωνίζονται τέσσερις Έλληνες.

Φιλικό παιχνίδι με την Ακρόπολη, που έχει έδρα τη Στοκχόλμη, έδωσε την Τρίτη (29/3) στο Emileon ο Παναιτωλικός. Η σουηδική ομάδα έχει ελληνικές ρίζες, αφού οι ιδιοκτήτες της είναι Έλληνες ομογενείς, ενώ τη φανέλα αυτής φορούν τέσσερις συμπατριώτες μας. Ο λόγος για τους Σιαλμά, Μητρόπουλο, Σταυροθανασόπουλου και Γκέζο.

Εξ' αυτών αγωνίστηκε μόνο ο τελευταίος στο φιλικό, στο οποίο οι Αγρινιώτες έδειξαν καλά στοιχεία, είχαν ευκαιρίες και επικράτησαν με 2-0. Στο 9' ο Ρουμπουλάκου σημάδεψε το δοκάρι, όμως ο Μουνιός ήταν εύστοχος στο 38', μετά από μπαλιά του Πάουλο, και άνοιξε το σκορ.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κάπελ με διαγώνιο σουτ στο 67', ενώ τα «καναρίνια» είχαν και δεύτερο δοκάρι στο 90' με τον Παπουτσογιαννόπουλο. Παράλληλα, ο Γιάννης Ματζουράκης είχε την ευκαιρία να κάνει δοκιμές και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει αρκετά στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις

Παναιτωλικός: Κριστιάνο (63' Στεφανάκος), Μύγας (46' Κουτρομάνος), Ρουμπουλάκου (70' Ζαρκάδας), Κούσας (46' Κόρσιενς), Χαντάκιας (63' Μιχάι), Μάκος (46' Παπάζογλου), Πάουλο (46' Παπουτσογιαννόπουλος), Φερέιρα (70' Μπακογιάννης), Μουνιός (63' Κωνσταντινόπουλος, 81' Κοντογιάννης), Βασιλούδης (46' Κάπελ), Μαρκόβσκι (46' Ρουσκουσέδα).

Ακρόπολη: Λούντγκρεν (46' Άνγκερ), Μπεργκ, Φ. Πέτερσον, Γκέζος, Οντέλιους, Σέβτζιλι (68' Άντερσον), Α. Πέτερσον, Ρατζαμοάν (63' Σιμόβσκι), Ιμεράι, Σέντερστρεμ, Τζερμπίνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα