Απών ο διεθνής Τζελέπης, αποκατάσταση ο Τζάνης

Απών ο διεθνής Τζελέπης, αποκατάσταση ο Τζάνης

Ο διεθνής Τζελέπης απουσίαζε από τη σημερινή προπόνηση του Πανθρακικού, ενώ ο Τζάνης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Απών ο διεθνής Τζελέπης, αποκατάσταση ο Τζάνης

Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Τρίτη (29/3) οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, μετά τις ημέρες που είχαν για ξεκούραση. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στη συνέχεια έγινε δουλειά στην επιθετική τακτική και στα τελειώματα φάσεων.

Από αυτό απουσίαζε ο Γιώργος Τζελέπης, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Παίδων στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το οποίο διεξάγεται στη Γαλλία. Από τη μεριά του, γι' ακόμη μία φορά απείχε ο Χρήστος Τζάνης, ο οποίος συνέχισε την αποκατάστασή του.

Έτσι, η προετοιμασία των ακριτών για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο θα συνεχιστεί με προπονήσεις τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (2/3), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα ταξιδέψει για την Αθήνα.

Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζουμε ότι στον σύλλογο της Κομοτηνής θα περιμένουν να ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος για να κοιτάξουν την επόμενη, με το θέμα της αδειοδότησης να είναι σε πρώτο πλάνο.

Best of internet