Περιμένουν Παναιτωλικό στη συνάντηση των «μικρών»

Περιμένουν Παναιτωλικό στη συνάντηση των «μικρών»

bet365

Την Πέμπτη στις 16.00 η νέα συνάντηση των «μικρών». Παίζεται η παρουσία Ηρακλή και Βέροιας, ενώ ο Πανόπουλος περιμένει και τον Φώτη Κωστούλα!

Οριστικοποιήθηκε η συνάντηση των... μικρών του Ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr την Πέμπτη στις 16.00 θα βρεθούν και πάλι στα γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ οι ιδιοκτήτες των 9 ομάδων. Σε σχέση με την προηγούμενη συνάντηση ίσως υπάρξει κι ένα νέο πρόσωπο. Συγκεκριμένα, οι οικοδεσπότες της Ξάνθης, αναφέρουν πως ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, αναμένεται να είναι παρών αυτή τη φορά. Από το Αγρίνιο δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο και απλά τονίζουν ότι «το σκέφτεται ο πρόεδρος». Πάντως οι πιθανότητες να είναι στο ίδφιο τραπέζι με Κομπότη δεν είναι πολλές. Από κει και πέρα ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να παρευρεθούν και εκπρόσωποι των Ηρακλή και Βέροιας, που επίσης δεν συμμετείχαν στην πρώτη συνάντηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα