«Συγγνώμη» και παραίτηση Τεννέ

«Συγγνώμη» και παραίτηση Τεννέ

bet365

Ο Μπάμπης Τεννές ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη για το λάθος να παίξουν παραπάνω ξένοι και κοινοτικοί στο ματς με τον Πανελευσινιακό και δήλωσε την παραίτησή του.

Στην Ελευσίνα, ο Απόλλων Σμύρνης πήρε τη νίκη μέσα στο γήπεδο αλλά το γεγονός ότι έπαιξαν ταυτόχρονα οι Καμαρά, Κονέ, Βάντερσον, Παρπέξ, Φομίν και Φατιόν οδηγεί ΑΕΛ και Πανελευσινιακό σε ένσταση γεγονός που σημαίνει ότι θα αφαιρεθούν έξι βαθμοί από την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Ετσι η ομάδα βρίσκεται πίσω στο κυνήγι της ανόδου. Ο Μπάμπης Τεννές ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη και κατόπιν συνάντησης που είχε με το Μονεμβασιώτη υπέβαλλε την παραίτησή του.

Ο Μπάμπης Τεννές προέβη στην ακόλουθη δήλωση στην επίσημη ιστσελίδα της ομάδας:

«Έχω την αποκλειστική ευθύνη για την απερισκεψία που έγινε στον αγώνα με την Πανελευσιανικό. Η στενοχώρια μου είναι απερίγραπτη. Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να παραιτηθώ από τη θέση μου και να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο του Απόλλωνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα