Τρομερή «σπόντα» από Τουράν για την Άρσεναλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Τρομερή «σπόντα» από Τουράν για την Άρσεναλ!

bet365

Την... ανωτέρου επιπέδου, Μπαρτσελόνα, επέλεξε ο Αρντά Τουράν γιατί ήξερε και τα δικά του περιθώρια βελτίωσης, τονίζοντας πως αν ήξερε πως δεν ήταν για τα πολύ ψηλά, θα πήγαινε στην Άρσεναλ!

Ο Τούρκος χαφ των «μπλαουγκράνα» που μετακόμισε από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Βαρκελώνη το περασμένο καλοκαίρι κι έκανε υπομονή μέχρι τον χειμώνα για να παίξει λόγω της απαγόρευσης που είχε επιβληθεί στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε, υποστήριξε ότι βρίσκεται πλέον στους πρωτοπόρους της Πριμέρα Ντιβισιόν γιατί πιστεύει πολύ στον εαυτό του και τις δυνατότητές του.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα... αρκούταν στη μετριότητα και θα επέλεγε κάτι... μέτριο, όπως η Άρσεναλ!

Η μία διοργανώνει το Euro 2016 και η έτερη το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Γαλλία Ρωσία, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί πέναλτι στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

«Αισθανόμουν ότι κάποια στιγμή θα μπορούσα να υπογράψω και να παίξω στη Μπαρτσελόνα. Ήξερα ότι μπορούσα να σταθώ σε αυτό το επίπεδο και να παίξω καλά για τη Μπαρτσελόνα, γι' αυτό και το κυνήγησα. Αν ήξερα ότι... απλά παίζω καλά, θα πήγαινα στην Άρσεναλ» είπε ο Αρντά στο «Diari Ara».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα