Με Στάμου η προπόνηση του Ηρακλή

Με Στάμου η προπόνηση του Ηρακλή

bet365

Ένα πρόβλημα λιγότερο για τον Ηρακλή, καθώς ο Στάμου επέστρεψε στις προπονήσεις του Γηραιου.

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον αστέρα Τρίπολης στο Καυτανζόγλειο, συνεχίζει ο Ηρακλής, με τα προβλήματα να παραμένουν πολλά και σημαντικά για τον Νίκο Παπαδόπουλο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και θετικά νέα, αφού, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Στάμου επέστρεψε κανονικά στο πρόγραμμα του Γηραιού, έχοντας ξεπεράσει την «μικρή» διάσειση που τον είχε αναγκάσει να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο πριν λίγες ημέρες.

Αντίθετα, εκτός παραμένει ο Χουάντερσον, που δε προλαβαίνει το ματς με τους Αρκάδες, που, όπως και ο Μπαρτολίνι έκανε ατομικό. Επίσης, ο Μοντέριο έκανε τρέξιμο, δεν συμμετείχε και δεν υπολογίζεται για την Κυριακή. Ησημερινή προπόνηση στη Μίκρα περιελάμβανε ασκήσεις λειτουργικής δύναμης και παιχνίδια κατοχής μπάλας.

Τον Αστέρα φιλοξενεί ο Ηρακλής την Κυριακή, με τον άσο του «Γηραιού» να προσφέρεται σε απόδοση 2.40 στη Mybet.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα