Κατσαρός στο gazzetta.gr: «Έπεφταν κάτω σαν τα... κοτόπουλα!»

Κατσαρός στο gazzetta.gr: «Έπεφταν κάτω σαν τα... κοτόπουλα!»

bet365

Χείμαρρος ο εκ των προέδρων της Προοδευτικής Βασίλης Κατσαρός στο gazzetta.gr. Τι λέει για το ματς με την Ειρήνη 2005 (9-0), της οποίας οι παίκτες έπεφταν κάτω με εντολή του προπονητή της.

Ο εκ των ισχυρών αντρών της Προοδευτικής Βασίλης Κατσαρός παίρνει θέση στο gazzetta.gr για το ματς με την Ειρήνη 2005 όπου διεκόπη στ 69' με το σκορ να είναι στο 9-0!

Αφού μας τόνισε ότι η ομάδα του Κορυδαλλού δεν χαρίζεται και δεν θέλει από κανέναν να της χαριστεί, στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι οι «βυσσινί» έκοψαν μετά το 6-0 αλλά οι αντίπαλοί τους έπεφταν κάτω κι αυτό τους τσάντισε.

«Η Προοδευτική δεν χαρίζεται σε κανέναν και φυσικά δεν θέλει και από κανέναν να της χαριστεί», λέει ο εκ των προέδρων της ομάδας Βασίλης Κατσάρος στο gazzetta.gr και συνεχίζει για το θέμα:

«Η ομάδα μας έχει τεράστια ιστορία - παίζει γι αυτήν και για τον κόσμο της, όπως κι οι παίκτες αγωνίζονται για τη φανέλα της ομάδας».

Εσάς σας είπαν κάτι από την αντίπαλη ομάδα;

«Εμάς δεν μας ενδιαφέρει αν κάποιοι θέλουν να διασύρονται και να διασύρουν την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές τους. Είναι καθαρά δικό τους θέμα αυτό και όχι δικό μας. Θα μπορούσαν να μην κατέβουν στο ματς και να γλιτώσουν αυτόν τον διασυρμό».

Εσείς δεν πιστεύετε ότι θα έπρεπε οι παίκτες να ρίξουν ταχύτητα;

«Μα το έκαναν αυτό! Μετά το 6-0, οι παίκτες μας από μόνοι τους έριξαν ταχύτητα αλλά αυτοί έπεφταν ένας – ένας κάτω σαν τα κοτόπουλα , με τις οδηγίες του προπονητή τους , που κι αυτός ήταν από κάπου αλλού κατευθυνόμενος. Όπως και να έχει εμείς κοιτάμε την ομάδα μας».

Πως βλέπετε τη συνέχεια;

«Κοιτάμε όλα τα ματς με σοβαρότητα και πιστεύουμε ότι στο τέλος θα φτάσουμε στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο».

 

Τελευταία Νέα